Fotografia care a șocat internetul! Chef Cătălin Scărlătescu prins în pat cu un bărbat celebru. Ce explicații i-a dat Doinei Teodoru

Cătălin Scărlătescu a șocat internetul din nou! O fotografie în care acesta se afla în pat cu alt bărbat a început să se viralizeze pe rețelele de socializare. Care este explicația acestuia.

11 aug. 2023, 13:49
Fotografia care a șocat internetul! Chef Cătălin Scărlătescu prins în pat cu un bărbat celebru. Ce explicații i-a dat Doinei Teodoru

Cătălin Scărlătescu este unul dintre membrii juriului de la emisiunea „Chefi la Cuțite” și a reușit să capteze atenția și iubirea publicului. Acesta formează un cuplu cu actrița Doina Teodoru. Împreună au  participat în show-ul „America Express” de la Antena 1. Recent, Cătălin Scărlătescu a distribuit o imagine în care apare alături de un bărbat celebru. Cei doi se aflau în pat, iar postarea era menită să marcheze ziua de naștere a acestuia. Fotografia a strâns peste 10.000 de aprecieri din partea fanilor.

Citește și: De ce n-au rezistat celelalte relații din viața lui Cătălin Scărlătescu. Sora chef-ului aruncă bomba: „Erau geloase”

Cei trei bucătari din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite” sunt adorați de public. Pe platformele de socializare, ei împărtășesc cu fanii toate activitățile lor din viața de zi cu zi, în special momentele în care gătesc diverse preparate. Cu aproximativ o săptămână în urmă, Cătălin Scărlătescu a împărtășit o fotografie pe rețelele de socializare, care a primit peste 10.000 de aprecieri. În acea imagine, faimosul bucătar de la Antena 1 a fost surprins alături de un bărbat cunoscut, într-un cadru relaxat.

Cu toate acestea, prin această postare, partenerul Doinei Teodoru a dorit să transmită o urare călduroasă unuia dintre colegii săi de pe platourile de filmare. Cu ocazia aniversării lui chef Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu i-a transmis urarea „La mulți ani!”. Postarea a adunat rapid aprecieri din partea prietenilor virtuali, însoțite de o mulțime de mesaje.

Fotografia care a șocat internetul! Chef Cătălin Scărlătescu prins în pat cu un bărbat celebru. Ce explicații i-a dat Doinei Teodoru

„Ce romantici sunteți!! 😂😍”, „La mulți ani!”, „La mulți ani binecuvântați cu multă sănătate și bucurii!”, La mulți ani sănătoși! Și la multe emisiuni și evenimente împreună!”, sunt câteva dintre mesajele primite.

Florin Dumitrescu a împlinit vârsta de 36 de ani pe data de 1 august 2023. Partenera de viață i-a pregătit o surpriză de proporții, cu ocazia zilei sale de naștere. Cristina Dumitrescu a pregătit surpriza până la cel mai mic detaliu, celebrarea avânt loc în Grecia. Surpriza a fost și mai mare când bucătarul de la Antena 1 și-a dat seama că la petrecere a fost invitat tot sătucul grecesc în care se aflau.

„Nu știu cum a reușit nevastă-mea să îmi organizeze cea mai șmecheră zi de naștere din viața mea, în acest sătuc din Grecia. A chemat efectiv tot satul. A făcut un street food festival aici, practic. Și cu toate astea nu am brățară VIP. Mulțumesc mult familiei mele și iubitei mele soții că a reușit să organizeze așa petrecere de ziua mea!”, a spus Florin Dumitrescu într-un InstaStory.

Citește și: Alimentul la care a renunțat Cătălin Scărlătescu. Acest lucru l-a ajutat să slăbească foarte mult: „Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru”


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei