Fratele bărbatului suspectat de comiterea atacului din Las Vegas respinge ipoteza unui act terorist

Revendicarea de către organizaţia teroristă Stat Islamic a atacului armat din Las Vegas, în urma căruia cel puţin 59 de oameni au murit, este lipsită de fundament, a declarat luni fratele suspectului, care a dezminţit implicarea lui Stephen Paddock într-o astfel de organizaţie, relatează Reuters.

RomaniaTV.net
03 oct. 2017, 04:11
Fratele bărbatului suspectat de comiterea atacului din Las Vegas respinge ipoteza unui act terorist

Eric Paddock le-a spus reporterilor că fratele său „nu are nimic de-a face cu nicio organizaţie politică, nicio organizaţie religioasă, nici cu supremaţiştii albi, cu nimic, din ce ştiu„.

Eric Paddock a mai precizat că nu a mai vorbit cu fratele său în ultimele şase luni, iar ultimul schimb de mesaje pe telefon cu Stephen a fost după uraganul Irma. Stephen Paddock a fost descris ca un multimilionar liniştit, cu afaceri şi proprietăţi şi care era pasionat de jocuri de noroc.

Detalii uluitoare ies la iveală despre tatăl atacatorului din Las Vegas

Nicio afiliere, nicio religie, nicio politică. Niciodata nu i-a păsat de chestiile astea. E un tip care avea bani. Pleca în croaziere şi paria. Îmi amintesc că am primit o fotografie în care îmi arăta că a câştigat 40.000 de dolari la un automat pentru jocuri de noroc. Avea o avere substanţială. Îmi spunea când câştiga. Se plângea când pierdea. Nu mi-a spus niciodată că a pierdut 4 milioane de dolari sau ceva de genul ăsta. Cred că mi-ar fi spus acest lucru„, a spus Eric Paddock.


loading...