Fratele lui Florin Salam, noi detalii cutremurătoare: „Este aproape de moarte. I s-a făcut dializă şi este pe respiraţie artificială”

Ion Stoian, fratele lui Florin Salam, este internat la Spitalul Matei Balş, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Avocatul Mihai Drăgan a declarat în exclusivitate pentru România TV că există controverse în ceea ce priveşte starea de sănătate a fratelui manelistului.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 19:52
Fratele lui Florin Salam, noi detalii cutremurătoare: „Este aproape de moarte. I s-a făcut dializă şi este pe respiraţie artificială”

Familia lui Florin Salam nu ştie nimic concret despre cum se simte Ion Stoian. Avocatul Mihai Drăgan ne-a declarat că, cel mai probabil, soţia bolnavului va depune o plângere penală împotriva Spitalului Matei Balş, deoarece „acesta este abuz de serviciu şi un caz de tortură, pentru că pacientul respectiv nu a mai avut acces la telefon şi nici la tratament”.

O persoană foarte celebră a apelat la ajutorul meu, într-o speţă similară, acum câteva zile şi nu va rămâne situaţia în felul acesta. Este vorba despre Florin Salam. Astăzi, la prânz, am fost sunat de soţia fratelui său, care mi-a spus în felul următor: , soluţie în sensul că, ea este informată de medicul curant, că soţul este aproape de moarte, că i s-a făcut dializă şi că este pe respiraţie artificială, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului Matei Balş, cu fişa în mână, i-a spus, în afară de faptul că îi sunt plămânii afectaţi şi este pe respiraţie artificială, restul organelor sunt în regulă, deci este într-o situaţie destul de bună şi nu există nicio consemnare că s-ar fi făcut dializă.

Această femeie, disperată, care nu mai ştie nimic despre soţul ei de mai mult de o săptămână, m-a întrebat ce este de făcut.

Am făcut o hârtie, prin care am solicitat spitalului un punct de vedere scris, cu privire la acest pacient. Nu se respectă dispoziţiile legale imperative din drepturile pacienţilor. Nu ştim nimic concret despre starea pacientului Stoian Ion.

Am angajat un medic din Statele Unite, care a sunat la spital, i s-a răspuns, a cerut cu medicul curant, au întrebat în legătură cu ce pacient, l-au lăsat 20 de minute pe fir, după care i-au închis şi nu i-au mai răspuns.

Nu cred că vom discuta despre datul în judecată a spitalului, cred că vom discuta despre plângere penală, acesta este abuz de serviciu şi, din punctul meu de vedere, discutăm de un caz de tortură, pentru că pacientul respectiv nu a mai avut acces la telefon, la tratament„, ne-a declarat avocatul Mihai Drăgan.

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

 Mama lui Florin Salam, în stare de şoc

Femeia a suferit un șoc în momentul când a aflat vestea despre fiul ei cel mare, iar rudele se tem pentru viața ei, deoarece are o vârstă înaintată, dar şi probleme de sănătate.

Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă, a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, a povestit o sursă apropiată familiei, potrivit Wowbiz.ro.