Fratele tânărului de 35 de ani de ani, mort la 48 de ore după rapel, rupe tăcerea. „Nu trebuia să-l facă! Mergem în instanţă!”

Moartea lui Andrei Zaharia, fratele actorului vasluian Romeo Zaharia, la doar 48 de ore după rapel, a lasat în urmă multă durere, dar și multe semne de întrebare. Acum, familia acestuia așteaptă rezultatele autopsiei.

26 apr. 2021, 17:23
Fratele tânărului de 35 de ani de ani, mort la 48 de ore după rapel, rupe tăcerea. „Nu trebuia să-l facă! Mergem în instanţă!”

Fratele tânărului de 35 de ani de ani, mort la 48 de ore după rapel, rupe tăcerea. Andrei Zaharia a murit la scurt timp după ce a facut rapelul vaccinului, iar fratele său a descoperit că au fost multe nereguli în acest caz. Tocmai de aceea, familia a apelat acum la un  avocat, pentru a face lumină în acest caz. „Așteptăm rezultatele pentru a merge mai departe cu acțiunea noastră în justiție. Și o vom declanșa oricum, dacă nu vor apărea mai repede, pentru că ni s-a spus că poate să dureze chiar și un an!”, a declarat Romeo Zaharia, pentru activenews.ro.

Fratele tânărului de 35 de ani de ani, mort la 48 de ore după rapel, rupe tăcerea

„Au fost prea multe nereguli, atât în declarații cât și în procedură. Pe certificatul de deces au apărut substanțe pe care fratele meu nu le lua. De unde insulină dacă nu era diabetic? Cum se poate inventa așa ceva? Cineva trebuie să fie responsabil. El făcea dializă, asta e altceva. Și era foarte bine. Scăpase și de Covid. Nu trebuia să facă vaccinul. S-a spus că vaccinul e sigur. Iar noi avem acum dovada cât de sigur e. Atât eu cât și soția lui Andrei asta credem că l-a răpus: vaccinul. Vaccinul l-a ucis”, a spus Romeo Zaharia.

Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel. Acuzații grave făcute de familie

Andrei Zaharia a murit la mai puțin de 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului. Tânărul suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă. Potrivit familiei, bărbatul s-a prezentat, vineri, la o ședință de dializă. Imediat după ședință, acestuia i s-a administrat a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului. Vineri seara însă, Andrei a început să se simtă rău, starea lui degradându-se ulterior.  În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă. „Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.