Fraţii Cămătaru, judecaţi din nou după eliberare. Măsuri speciale de securitate la procesul acestora

Fraţii Cămătaru au ajuns marţi în faţa instanţei, pentru prima dată de când au fost eliberaţi. Sile şi Nuţu Cămătaru au fost la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care sunt judecaţi pentru bătăi în stradă şi cămătărie, totul pentru supremaţia în Capitală. La termenul de marţi, în instanţă, au fost sporite măsurile de securitate.

16 iun. 2015, 07:38
Fraţii Cămătaru, judecaţi din nou după eliberare. Măsuri speciale de securitate la procesul acestora

În acest proces sunt judecate 55 de persoane, între care Vasile şi Ion Balint, cunoscuţi drept fraţii Cămătaru, dar şi liderii Clanului Sportivilor. Sunt acuzaţii foarte grave, pentru că de mai multe ori cele două clanuri s-au bătut în stradă, pentru supremaţia în sectorul 4 al Capitalei.

Citeşte şi Avocaţii reţinuţi ai fraţilor Cămătaru, turnaţi chiar de interlopii pe care îi eliberau ilegal din arest

În contextul în care în dosar sunt implicate câteva zeci de persoane s-au luat măsuri speciale de securitate la Curtea de Apel Bucureşti. Potrivit România TV, atât membrii celor două clanuri rivale, cât şi jandarmii vor să se asigure că nu vor exista conflicte între oamenii care participă la proces.

Citeşte şi Halucinant. Maşinile de lux ale lui Nuţu Cămătaru au fost furate din garajul poliţiei

În acest dosar, Nuţu Cămătaru este plasat în arest la domiciliu, iar Sile Cămătaru a fost eliberat sub control judiciar. De asemenea, liderii Clanului Sportivilor se află reţinuţi preventiv în acelaşi dosar.