Fraţii lui Emi Pian au fost eliberaţi din puşcărie. Primele imagini cu cei doi în libertate FOTO

Frații Vasile și Laurențiu Duduianu, cunoscuți în lumea interlopă drept Grațian și Ciprian Pian, frații mai mici ai liderului interlop Emi Pian, asasinat în august 2020, au fost eliberați din Penitenciarul Giurgiu.

12 feb. 2022, 15:34
Fraţii lui Emi Pian au fost eliberaţi din puşcărie. Primele imagini cu cei doi în libertate FOTO

Grațian şi Ciprian Pian, fraţii lui Emi Pian, fuseseră condamnați la patru luni de închisoare pentru tulburarea liniştii publice, după ce au tras cu pistolul spre Victor Barbu, care-l înjughiase în gât pe Elvis Pian, un alt frate de-al lor.

Potrivit rechizitoriului, la botez au fost prezenți mai mulți membri din mai multe clanuri interlope puternice din București, dar și Victor Barbu, care era fostul iubit al dansatoarei Cristina Pucean. Pe la ora 2:00 a venit la petrecere un bărbat poreclit Melcu, despre care se știa că era iubitul Cristinei Pucean la momentul acela. Acesta s-a dus la masa Duduienilor, acolo unde a venit și Victor Barbu, pus pe ceartă.

Citeşte şi Lovitură teribilă pentru Clanul Duduianu. Florin Salam, răzbunat: ce se întâmplă cu averea interlopilor

Primele poze cu Graţian şi Ciprian Pian, în libertate:

Primele poze cu Graţian şi Ciprian Pian, în libertate

Între Victor Barbu și frații lui Emi Pian a avut loc un schimb de replici dure, după care cei doi au ieșit afară pentru a-şi regla conturile. Elvis Pian a încercat să-i împace pe toți, doar că în timp ce îi despărțea pe frații lui de Victor Barbu, acesta a scos un cuțit și i l-a înfipt în gât, după care a fugit. Frații Duduianu au fugit după el, au tras și câteva focuri de armă, dar Victor a reușit să scape. Cu toate astea, el s-a predat de bunăvoie la poliție a doua zi.

Grațian şi Ciprian Pian mai sunt judecați, în libertate, într-un dosar de tentativă de omor, deschis pe numele lor de polițiștii bucureșteni după ce, la data de 4 august ar fi încercat să-l omoare pe Richard Gheorghe, cel care l-a înjunghiat mortal pe fratele lor, Emi, după ce l-ar fi lovit cu săbiile și inclusiv cu un topor.

Citeşte şi Rudele lui Emi Pian au petrecut Revelionul în cimitir. Cavoul în care-şi doarme somnul de veci interlopul, luminat de cele mai spectaculoase focuri de artificii. VIDEO