Frații Tate, audiaţi la DIICOT. Mascații au descins în vila celor doi milionari acuzați că au sechestrat și violat două tinere. O fostă poliţistă, vizată în dosar

Mascații au descins joi dimineață în vila milionarilor Andrew și Tristan Tate, dar și în locuințele altor persoane din anturajul acestora, în căutarea de probe într-un dosar deschis de procurorii DIICOT pentru constituire de grup infracţional şi viol. Potrivit unor surse, mascaţii ar fi descins şi la locuinţa unei foste polițiste. Femeia ar fi colaborat cu fraţii Tate.

29 dec. 2022, 18:50
Frații Tate, audiaţi la DIICOT. Mascații au descins în vila celor doi milionari acuzați că au sechestrat și violat două tinere. O fostă poliţistă, vizată în dosar
Frații Tate au intrat din nou în vizorul autorităților.

Frații Tate au intrat din nou în vizorul autorităților. Autoritățile române au desfășurat joi dimineață mai multe percheziții în casa controversaților milionari Andrew și Tristan Tate, dar și a altor apropiați ai acestora în căutarea de noi probe într-un dosar extrem de scandalos.

Cei doi britanici sunt acuzați că ar fi sechestrat şi violat două tinere în vila lor din Voluntari. Ei au fost săltaţi de mascaţi şi duşi la audieri.

Citește și Fraţii lui Emi Pian au fost eliberaţi din puşcărie. Primele imagini cu cei doi în libertate FOTO

Percheziții s-au organizat și la locuințele apropiaților și la imobilul unei foste polițiste din Bucureşti.

Potrivit unor surse România TV, fosta poliţistă ar fi chiar iubita unuia dintre fratii Tate.

Femeia se ocupa de finanţele celor doi, gestiona sumele care intrau in conturile acestor indivizi.

Frații Tate au intrat din nou în vizorul autorităților

Mai multe persoane au fost duse la audieri în urma perchezițiilor, care fac parte dintr-un dosar extrem de stufos, ce vizează mai multe infracțiuni printre care și constituire de grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării pe site-urile de profil, dar și obținerea de foloase materiale necuvenite.

Însă acesta nu este primul scandal în care sunt implicați frații Tate. În luna aprilie, poliția a descins în vila celor doi milionari după ce o tânără i-a acuzat pe cei doi că se ocupă cu racolarea de femei pe care ulterior le trimit să se prostitueze.

Tristan și al lui Cobra Tate au fost suspectați că ar fi sechestrat o tânără de origine americană, potrivit SpyNews. Fata sechestrată ar fi reușit să trimită locația la care se afla iubitului ei, prin intermediul telefonului mobil. Partenerul acesteia ar fi fost cel care a alertat Ambasada SUA și astfel a salvat-o pe tânără.

 

13 persoane au fost reţinute, după ce femeia a reclamat că a fost violată, sechestrată și bătută ore în șir în locuinţa fraţilor Tate

Fraţii Tate sunt două personaje extrem de controversate în lumea showbiz-ului. Cei doi sunt cunoscuți pentru că au în conturi milioane de euro, dar și mașini foarte scumpe. De-a lungul timpului s-a vorbit mult despre ei, dar și despre femeile cu care cei doi se afișau. Bianca Drăgușanu, Lidia Buble şi  Alexandra Stan au avut relaţii de scurtă durată cu fraţii Tate, dar şi alte dive din showbiz ar fi ajuns în casa celor doi milionari.

Citește și Simona Gherghe, zile de coșmar înainte de Revelion. Ce se întâmplă în familia prezentatoarei tv