Fructul banal pe care trebuie să-l consumi zilnic. Elimină toxinele din organism şi face minuni pentru sănătate

Mărul are o mulţime de beneficii pentru organism, iar nutriţioniştii ne recomandă să introducem acest fruct în dieta zilnică. Ajută la eliminarea toxinelor şi face minuni pentru sănătate.

13 apr. 2022, 10:01
Fructul banal pe care trebuie să-l consumi zilnic. Elimină toxinele din organism şi face minuni pentru sănătate

Fructul banal pe care trebuie să-l consumi zilnic. Este vorba despre măr. Acesta are mult mai multe beneficii decât crezi, iar nutriţioniştii ne recomandă să-l introducem în dieta zilnică.

Fructul banal pe care trebuie să-l consumi zilnic

Citeşte şi Obiceiul banal care te ajută să fii mai sănătos și să ai o siluetă de invidiat! Te ajută să scapi de depresie și să îți prelungești viața!

Mărul este bogat în fibre şi conţine o mulţime de vitamine şi minerale. Nutriţioniştii recomandă consumul regulat de mere, mai ales că ajută la detoxifierea organismului.

„Detoxifierea este pur și simplu modul în care organismul se debarasează de toxine. Ficatul și rinichii sunt principalele organe de detoxifiere ale organismului, care acționează prin filtrarea și secreția de substanțe pentru a preveni acumularea de toxine și radicali liberi”, a explicat nutriţionistul Trista Best pentru SheFinds.

Pe lângă faptul că ajută la procesul de detoxifiere, merele au o mulţime de alte beneficii pentru sănătate. Ajută la îmbunătăţirea digestiei şi menţine nivelul de zahăr sub control.

„Există, de asemenea, unele persoane care pot avea nevoie de un ajutor suplimentar în procesul de detoxifiere. Asistența suplimentară prin adăugarea de alimente bogate în antioxidanți și compuși vegetali poate ajuta atât la detoxifiere, cât și la sănătatea celulară generală”, mai spune nutriţionistul Best.

De asemenea, merele sunt recomandate şi persoanelor care vor să slăbească.

Citeşte şi Dieta cu castraveţi. Slăbeşti rapid şi sănătos. Riscul de a face cancer este mai mic