Fructul care topeşte grăsimea de pe abdomen. Oferă senzația de sațietate şi protejează inima

Fructul care topeşte grăsimea de pe abdomen este benefic și pentru părul nostru, dar și pentru piele. Pepenele roșu conține vitamina A, care stimulează regenerarea celulelor de colagen și elastină. Totodată, conține licopen care protejează deteriorarea pielii de razele UV.

18 mai 2022, 19:16
Fructul care topeşte grăsimea de pe abdomen. Oferă senzația de sațietate şi protejează inima
Pepenele roșu conține vitamina A, care stimulează regenerarea celulelor de colagen

Fructul care topeşte grăsimea de pe abdomen. Pepenele roșu are o grămadă de beneficii pentru organism, este bogat în apă și fibre. Conform unui studiu, fructele și legumele care conțin apă și fibre oferă organismului senzația de sațietate.

Fructul care topeşte grăsimea de pe abdomen

Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, pepenele roșu poate avea un rol în prevenirea cancerului. Licopenul s-a dovedit a fi eficient în special în prevenirea cancerului de prostată. De asemenea, reduce febra musculară. Sucul de pepene roșu este eficient în scăderea durerii musculare după exerciții.

Pe lângă beneficiile menționate mai sus, fructul care topește grăsimea de pe abdomen, este o sursă bogată de potasiu. Potrivit ghidnutritie.ro, potasiul este o componentă importantă a lichidelor din celulele corpului, care ajută la controlul ritmului cardiac și al tensiunii arteriale și oferă astfel o protecție împotriva bolilor de inimă , coronariene și accidentelor vasculare.

Citeşte şi: Cum recunoşti un pepene injectat. La ce trebuie să te uiţi

Dieta cu pepene rosu

Dieta cu pepene rosu este una dintre dietele-fulger, cu rezultate spectaculoase. In acelasi timp, insa, fiind o monodieta, vine la pachet cu destul de multe carente. Din acest motiv, nu este recomandat sa o urmezi mai mult de o data pe an.

In prima etapa, cea de cinci zile, vei consuma exclusiv pepene si nimic altceva. Este etapa in care are loc o slabire accelerata. Cea de-a doua etapa, care incepe imediat dupa primele cinci zile, presupune trei mese pe zi si o gustare. Slabirea va avea loc in continuare, dar nu in acelasi ritm ca in prima etapa.

Timp de cinci zile, va trebui sa consumi exclusiv pepene rosu. Nu trebuie sa depasesti, insa, trei kilograme de pepene intr-o zi. La capatul celor cinci zile, vei avea cu patru kilograme in minus.

Pepenele galben, ruda vitregită a pepenelui roşu. Mihaela Bilic spune de ce este mai bun. Când şi cum trebuie consumat
Incepand din a sasea zi, vei avea trei mese principale pe zi si o gustare. Aceasta a doua etapa nu trebuie sa dureze mai mult de zece zile. La capatul celor zece zile, cel mai probabil cantarul va arata inca patru kilograme in minus. Asadar, dupa 15 zile de dieta, poti scapa de pana la opt kilograme. Daca patru kilograme pierdute iti sunt suficiente, te poti opri dupa prima etapa, cea a slabirii accelerate. (Citeşte AICI mai multe detalii)