Frunzăverde ar putea deveni vicepreşedinte PNL la Congresul din 7 aprilie

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că mai mulţi lideri ai PNL au făcut propunerea ca Sorin Frunzăverde să fie validat vicepreşedinte al partidului la congresul din 7 aprilie. "Este o procedură care trebuie parcursă", a adăugat Voicu.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 13:43
Frunzăverde ar putea deveni vicepreşedinte PNL la Congresul din 7 aprilie

El a precizat că momentul intrării lui Frunzăverde în partid este un detaliu mai puţin important şi că va avea loc cel mai târziu la data alegerilor.

Pe de altă parte, Voicu a arătat că declaraţiile lui Sorin Frunzăverde potrivit cărora USL este o alianţă conjuncturală nu contrazic în niciun fel proiectul politic social-liberal.

Voicu a adăugat că afirmaţia lui Frunzăverde conform căreia se alătură PNL pentru construcţia unui proiect de dreapta este „perfect logică”.

„Nu putea să vină pentru altceva. PNL este un partid de dreapta”, a subliniat vicepreşedintele PNL.

Sorin Frunzăverde a declarat, miercuri, că a convenit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi cu lideri judeţeni şi locali să fixeze săptămâna viitoare calendarul privind demisia sa din PDL şi înscrierea în PNL.

„Am convenit cu domnul preşedinte Antonescu şi cu liderii judeţeni şi locali să stabilim acest calendar săptămâna viitoare”, a spus Frunzăverde, întrebat când îşi va da demisia din PDL pentru a se putea înscrie în PNL.

El a spus că nu a discutat „foarte riguros” despre funcţiile pe care le va avea în PNL. „Şi nu cred că acesta este scopul acţiunii pe care o întreprind acum şi nu este un obiectiv”, a spus el.