Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. Războiul declaraţiilor continuă: „Nu o urăsc, că n-am iubit-o. E prăjită, o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă”

Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. Relaţia celor doi nu a durat foarte mult, s-a încheiat cu un scandal monstru, care pare să nu se sfârşească prea curând. Fiul Clejanilor a menționat sume de bani primite de blondinî în schimbul relațiilor intime.

12 mart. 2023, 09:44
Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. Războiul declaraţiilor continuă: „Nu o urăsc, că n-am iubit-o. E prăjită, o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă”
Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy

Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa. A început seria declarațiilor despre relația cu blondină susținând că aceasta, vrând să pornească o conversație cu el, i-a trimis mesaje în care-i spunea că înghite somnifere cu pumnul.

În continuare, fiul Clejanilor a menționat că Bia Khalifa este dezordonată, dar și că, într-o dimineață, aceasta s-a prezentat în incinta locuinței lui, pusă pe scandal.

Citeşte şi: Bia Khalifa rupe tăcerea despre Fulgy! Vedeta OnlyFans l-a desființat pe băiatul Clejanilor: „El nu are nicio imagine, doar părinții lui au. El este un drogat. Cum să fiu geloasă?”

Fulgy dă de pământ cu Bia Khalifa

„Fata asta așa s-a băgat în seamă cu mine. Mi-a fost milă, am chemat-o acasă, am încercat să o ajut, să facem lucruri, dar e o drogată, prăjită, care înjura de morți la aeroport! După ce am venit de la Milano, ea a plecat  a doua zi în Spania,  a primit 30.000$ de la unul să se ducă să se f@&ă pe acolo. A plecat, când s-a întors,a vrut să vină la mine acasă, am refuzat-o o zi, două, a venit peste mine în casă cu sora ei și încă două drogate să-și ia lucrurile și au plecat. De atunci i-am zis să nu o mai văd și succes. Tot vorbește, tot face, e o scursură fata asta. Am vrut să o termin frumos că am simțit de ce e în stare, dar e o lichea. Cred că ar trebui să se trateze la cap.La 03:30 a venit, a urlat și am dat-o afară ca ea voia, nebuna, să mai stea pe la mine. Săraca asta, de nu i-am plătit tot cât a stat pe lângă mine, că sunt bărbat, nu de altceva. Ea e o dezordonată, mănâncă pizza și scrumează unde mănâncă. Despre ce vorbim… A făcut foarte urât, eu am evitat-o și ea tot vorbește despre mine că nu o bagă nimeni în seamă. Oricum e cu femei nebuna asta. Ce să-mi placă la ea… Fumează în cameră ea, ca îngălata, de aia a luat amendă 500 euro

”, a spus Fulgy, pentru Cancan.ro.

Fulgy a menționat că relația dintre el și Bia Khalifa s-a rupt de ziua ei de naștere. „Eu sunt sincer și mereu voi fi. Am auzit de fata asta, i-am scris, am sunat-o și a rămas să ne vedem. N-am mai vorbit și, la un moment dat, ne-am intersectat pe TikTok, ne-am jucat, a fost fun. După care mi-a trimis video ăla și am înnebunit (mi-a demonstrat că e doar imaginea vieții frumoase).

Fata aia e în depresie, are traume din trecut, mă enervez și eu și răspund răutăcios, dar n-am mai putut. Am tăcut, cât să tac? Să stau să spun despre intimitatea care a fost între noi sau ce am făcut, ce n-am făcut cu ea? N-aș fi bărbat!

Într-adevăr, în vacanța din Milano am avut o discuție mai aprinsă în care ea a înjurat și a urlat pentru că este vulcanică, a venit Poliția și ne-a dat un avertisment verbal.

Din cauza consumului și traumelor din trecut are reacțiile astea. Nu e de judecat, nu râd de ea. Mi-aș dori doar să mă lase în pace,așa cum i-am și spus când a venit peste mine în casa și mi-a făcut capul calendar că de ce nu rămânem împreună. Păi tu te duci în secunda doi că ai primit 30.000 de la membru ăla?! Înțeleg că tu cu asta te ocupi, dar până la urmă eu sunt Mr. Moft.

Bia a fost OK o săptămână, cât m-a ascultat. Am fost în trending, planul meu a funcționat, apoi a venit ziua ei și s-a rupt rău de tot. Nu am fost cu ea, a fost cu Sișu, sau cum îi cheamă pe ăia, pentru că știam ce se întâmplă acolo și mai ales ce fel de oameni sunt. Consumatori, inculpați, dealeri, pușcăriași. Eu evit astea, oameni buni. Am cunoscut și eu partea asta de oameni, de peste tot în România, și am învățat că nu-mi aduce nimic.

Nu o urăsc, că n-am iubit-o. Respectul meu față de ea s-a dus, dar sunt conștient că Dumnezeu ne-a născut buni pe pământ. Alegerile noastre, fie ele bune sau rele, ne definesc. Eu am ales să mă respect de când am început să fiu mai matur. Consider că mă respect în continuare lipsindu-mă de încă o fată, că femeie nu e încă, din viața mea.

Am scos și o piesă. Eu sunt bine, sunt pe vibe bun. Nu vreau să mi-l strice nimeni și mai ales oameni atât de nesemnificativi”, a încheiat Fulgy, potrivit sursei menţionate mai sus.