Fulgy, declarat pericol public. Judecătorii i-au impus un tratament medical de urgenţă

Fulgy a fost declarat, oficial, pericol public. Judecătorii i-au impus un tratament medical, pentru problemele de comportament pe care le are din cauza drogurilor. În caz contrar, acesta va fi internat la Spitalul de Psihiatrie sau la dezintoxicare.

05 oct. 2021, 23:22
Fulgy, declarat pericol public. Judecătorii i-au impus un tratament medical de urgenţă
Fulgy, declarat pericol public.

Fulgy, declarat pericol public. Procurorii l-au trimis în judecată pe Dan Manole Constantin Fulgeraș pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist, după cea fost prins drogat la volan.

Fulgy, declarat pericol public

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…)

Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, se arată în hotărîrea emisă de instanța de judecată.

Citeşte şi: Fulgy, asistent la „Acces Direct”. Condiţia pe care i-a pus-o Mirelei Vaida pentru a apărea în emisiune

Fulgy, jigniri la adresa lui Mădălin Voicu

În utima vreme, fiul Clejanilor a ameninţat şi a adresat cuvinte grele mai multor persoane din showbiz. De această dată, în vizor a intrat cunoscutul politician.

Cântărețul, sub numele actual de „ Mr. Moft ” a spus despre Mădălin Voicu că l-a dezamăgit, ba chiar l-a și amenințat pe violonist.

Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu?

Că te fac de comandă. Și muzical, și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de…? Așa vorbești tu[…]? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine.

Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee.

Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie […]. ” a spus revoltat Fulgy.