Fulgy, internat în spital după ce şi-a ameninţat tatăl, pe Ioniţă de la Clejani

Fulgy a fost internat în spital în această dimineaţă, după ce şi-a ameninţat tatăl. În ultima vreme, tânărul a făcut mai acuze grave la adresa mai multor persoane publice din România, ba chiar a adus şi ameninţări, printre care şi tatălui său, lui Ioniţă de la Clejani.

07 iun. 2021, 11:35
Fulgy, internat în spital după ce şi-a ameninţat tatăl, pe Ioniţă de la Clejani
Fulgy a fost internat în spital după ce şi-ar fi ameninţat tatăl

Fulgy, internat în spital. Fiul Clejanilor a postat mai multe filmuleţe pe pagina sa de Instagram, în care îl ameninţa pe Ioniţă de la Clejani. Mai mult decât atât, ameninţa şi că se omoară. În urma acestor afirmaţii, tatăl lui a apelat la autorităţi.

Citeşte şi: Alex Velea, atac la adresa lui Fulgy, după ce a jignit-o pe Antonia: „Trebuie să te internezi repede de tot”

Fulgy, internat în spital după ce i-a ameninţat tatăl

Artistul a depus o plângere pentru ameninţare împotriva fiului său. Poliţiştii l-au ridicat pe Fulgy de la domiciliul său. Acesta ar fi fost agitat şi recalcitrant la adresa agenţilor. După audieri, ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti.

În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat   și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare„, se arată într-un comunicat al Poliţiei, portivit Antena 3.

În ultimele zile, Fulgy a ţinut primele titluri ale tabloidelor în urma scandalurilor în care a fost implicat. Acesta a fost testat positiv pentru substanțe halucinante, după ce a fost oprit de către polițiști. Noaptea trecută, tânărul de 23 de ani și-a șocat din nou urmăritorii.

Pe pagina sa de Instagram, el a anunțat că mai mulți polițiști au venit să îl ia de acasă în miez de noapte. Chiar el a făcut anunțul, fara să ofere însă prea multe detalii. Înainte să ajungă la secția de Poliție, fiul Clejanilor a anunțat că a doua zi urmează să filmeze un videoclip pentru o piesă nouă.

Acum am fost luat de acasă de domnii polițiști. Merg la Sectia 11, la Negoiță. După filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua!”, a anunțat Fulgy,  la InstaStory.