Fulgy susţine că Dan Bursuc ar fi abuzat-o pe Margherita. „Avea 13-14 ani. Tatăl meu şi colaboratorii lui ajung la puşcărie”

Fulgy, pe numele său real Dan Fulgeraș Manole, îl acuză pe cunoscutul impresar, Dan Paraschiv, zis Dan Bursuc, că i-ar fi violat sora, pe Margherita, în perioada în care aceasta nu avea mai mult de 13-14 ani.

17 iul. 2021, 16:11
Fulgy susţine că Dan Bursuc ar fi abuzat-o pe Margherita. „Avea 13-14 ani. Tatăl meu şi colaboratorii lui ajung la puşcărie”

Fulgy susţine că Dan Bursuc ar fi abuzat-o pe Margherita. Fiul Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani îl acuză părinţii că au ştiut despre acest lucru, însă au preferat să treacă incidentul sub tăcere.

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy a făcut un live pe Facebook în care l-a acuzat pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe sora lui, Margherita, în urmă cu mai mulţi ani, pe când era minoră.

„Mulţi milionari ajung cu sentinţe de peste 25 de ani de puşcărie. Tatăl meu împreună cu colaboratorii lui ajung la puşcărie.

Tatăl meu s-a împrietenit cu Dan Bursuc. Dintr-o prietenie sinceră, ce credeţi că a făcut domnul Dan Bursuc cu sora mea minoră? Ce credeţi că a făcut? A violat-o la 13-14 ani!

Am aflat pe la 18 ani, când am fost dus la Lipatti (Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti) şi m-am întâlnit cu toţi copiii de lăutari care râdeau de mine şi de ce i-a făcut Bursuc surorii mele”, a spus Fulgy.

Citeşte şi: Fulgy, petrecere în arest la domiciliu cu Babi Minune. Fiul Clejanilor poate fi vizitat de prieteni VIDEO

Fulgy e convins că, în urma afirmaţiilor sale, mai mulți milionari vor ajunge la închisoare alături de tatăl său și colaboratorii acestuia, în timp ce sora lui va obține, în calitate de victimă, despăgubiri de ordinul milioanelor de euro, conform Gândul.

Citeşte şi: Jurnalist România TV, atacat de Fulgy. A fost făcută plângere la Poliţie

Fulgy a fost arestat la domiciliu de magistrații Judecătoriei Sectorului 3, după ce, sâmbăta trecută, l-a lovit pe reporterul România Tv și i-a luat telefonul din mână, în timp ce acesta se afla, cu echipa de filmare, în fața casei în care locuiesc Ioniță și Viorica de la Clejani.

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost pus la punct de Nelson Mondialu’, ca urmare a ultimelor scandaluri în care a fost implicat.

Citeşte şi: „Regele” interlopilor din Ardeal, despre scandalul din casa Clejanilor: „Cei mai vinovați sunt părinții lui, în special maică-sa. Fulgy trebuie internat. Dacă era fiul meu ……”

”Regele” interlopilor din Ardeal, Simone Nelson Pop pe numele întreg, susține, printre altele, că băiatul celebrilor lăutari ar trebui internat în spital cel puțin trei ani, pentru că ar fi un pericol pentru societate.

Citeşte şi: Fulgy izbucneşte din arest. Sora lui îl acuză că a ameninţat-o cu moartea