Jurnalist România TV, atacat de Fulgy. A fost făcută plâgere la Poliţie

După ce a chemat Poliţia noaptea trecută, acuzându-şi părinţii că l-au sechestrat şi şantajat, apoi a făcut scandal la secţia de Poliţie unde a mers să depună plângere împotriva lui Ioniţă de la Clejani, Fulgy a atacat în stradă echipa România TV, lovindu-l pe reporterul Kevin Sava.

10 iul. 2021, 15:26
Jurnalist România TV, atacat de Fulgy. A fost făcută plâgere la Poliţie

Jurnalist România TV, atacat de Fulgy. S-a întâmplat sâmbătă după ce jurnaliştii filmau pe stradă după scandalul izbucnit seara trecută în locuinţa Clejanilor, la care a intervenit şi Poliţia.

Fulgy l-a lovit pe reporterul Kevin Sava şi i-a smuls telefonul. Ulterior, tot Fulgy s-a filmat în timp ce îl ameninţa pe reporter.

„Îmi tremură mâinile. Să ai grijă data viitoare”, i-a transmis Fulgy jurnalistului.

În scandal a intervenit şi Ioniţă de la Clejani, care i-a înapoiat reporterului telefonul sustras de Fulgy.

Scandalurile din familia Clejanilor continuă! Fulgy a ajuns să fie amendat cu 2.000 de lei ce a chemat oamenii legii pentru a reclamat că a fost sechestrat și șantajat de Ioniță și Viorica de la Clejani.

În această dimineață, Fulgy a mers la secția 12 de poliție pentru a depune plangere impotriva tatalui sau. La intrarea în secția de poliție Fulgy a refuzat să vorbească despre cele întâmplate. S-a rezumat doar să spună: „Îi mulţumesc tatălui meu pentru educaţia pe care mi-a dat-o”.

După ce a depus plângere împotriva tatălui său, Fulgy s-a răzgândit. A revenit la secţie şi a rupt hârtia pe care scrisese plângerea.

Noaptea trecuta, Fulgy a chemat poliția pentru a reclama că a fost sechestrat și șantajat de Ioniță și Viorica de la Clejani. În urma apelurilor neconfirmate la 112, Fulgy s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.

Citeşte şi: „Regele” interlopilor din Ardeal, despre scandalul din casa Clejanilor: „Cei mai vinovați sunt părinții lui, în special maică-sa. Fulgy trebuie internat. Dacă era fiul meu ……”

Totul s-a petrecut pe în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 4. Când au ajuns poliţiştii l-au găsit pe Fulgy pe stradă, în faţa casei părinţilor săi, iar acestea le-a zis că a fugit pe geam.

„Dragii mei am 23 de ani am chemat poliția pentru ca sunt sechestrat si șantajat. La vârsta mea, vreau sa am o viața liberă, am dreptul la viata, nu ma droghez, nu beau, nu minte acum e corecta viața”, le-a spus Fulgy urmăritorilor săi pe retelele de socializare înainte de sosirea poliţiştilor.

Fulgy le-a spus agenţilor că „vreau sa ma duc la iubita mea” şi că „am sarit pe geam” pentru a scăpa de părinţi.

Citeşte şi: Fulgy face furori. Fiul Clejanilor surprins de două femei în dormitor. În ce ipostaze au fost filmaţi cei trei

„E greșit ce fac că vreau sa am libertate, ne vedem corect, si acum vedem cine castiga. Am 23 de ani si merit libertate nu sechestrat si șantajat, din ziua de azi sa nu mai am de-a face cu tine si sa nu mai vin in casa da? Pe domeniul public am voie”, striga Fulgy din stradă în timp ce poliţiştii l-au chemat la poartă pe Ioniţă de la Clejani.

Ulterior, Fulgy a anunţat că „am scapat eu sunt liber si nelinistit si burlac, are balta peste, are narghilea, așa e viața lui Mr Moft, nu sechestrat de niște lăutari”.

Citeşte şi: Fulgy, la un pas să îşi omoare părinţii. Declaraţii şocante: „Am vrut să le iau viaţa din cauza consumului de droguri”