Furia i-a luat mintile. Cum s-a compromis un fotbalist celebru în timpul unei emisiuni la TV

Un renumit fotbalist s-a compromis printr-un gest obscen pe care l-a făcut în timpul unei emisuni sportive, la televiziune, în direct, după ce a primit unele comentarii legate de gusturile lui vestimentare.

RomaniaTV.net
19 oct. 2013, 16:17

Echipa emisiunii BT Sport s-a văzut nevoită să îşi ceară scuze după ce fostul internaţional francez David Ginola a fost surprins de camerele de filmare din platou făcând un gest obscen cu mâna, scrie Daily Mail.

Ginola a devenit furibund după ce prezentatorul emisiunii, Jake Humphrey, a făcut unele comentarii despre ţinuta vestimentară a fotbalistului. Prezentatorul, îmbrăcat în cămaşă, sacou deschis la nasturi şi pantaloni tip creion, iar în picioare pantofi sport, s-a erijat în critic de modă şi a ţinut să scoată în evidenţă faptul că Ginola venise în nişte blugi care, în opinia prezentatorului, nu arătau tocmai bine, iar în picioare îşi pusese nişte tenişi ce păreau a fi uzaţi.

Citeşte şi Vedete la câţiva anişori: Cei mai fashion copii ai lumii FOTO

„Cu siguranţă, David nu s-a aşteptat să fie filmat din cap până-n picioare”, a spus Jake mai în glumă, mai în serios despre Ginola. Atât i-a trebuit fostului jucător de la Spurs, Newcastle şi Everton că, după ce prezentatorul s-a întors către public, Ginola i-a făcut semnul obscen cu mâna, în văzul tuturor.

Citeşte şi Protest în pielea goală la o prezentare de modă nina Ricci VIDEO

Celălalt prezentator al emisiunii, Owen Hargreaves, a încercat să îşi stăpânească râsul. Într-un comunicat de presă emis ulterior de nou-înfiinţatul canal de sport, BT Sport, echipa emisiunii şi-a cerut scuze pentru eventuala ofensă prezentată în emisiune.

„David Ginola şi-a cerut scuze imediat după emisiune, când şi-a dat seama că a avut un comportament nepotrivit”, se arată în comunicatul BT Sport, citat de Daily Mail.

Fotbalistul francez, în vârstă de 46 de ani, a jucat la echipele Newcastle, Tottenham Horspur, Aston Villa şi Everton înainte de a se retrage din fotbal, în 2002, reaminteşte publicaţia britanică. Ginola este recunoscut ca fiind un „guru al stilului”. El a fost şi protagonistul unor reclame la şampoanele companiei de cosmetice L’Oreal.