Gabriel Arhire, ucigaşul sirianului ascuns în portbagaj, VÂNĂTOR DE AVERE

Asasinul sirianului tranşat şi ascuns într-un portbagaj era un adevărat vânător de zestre, cucerea femei, pentru ca mai apoi să pună mâna pe averile lor. Înainte să o cunoască şi pe soţia afaceristului sirian, Gabriel Arhire a fost căsătorit cu patru femei cărora le-a tocat banii, dar a fost și extrem de violent cu ele.

RomaniaTV.net
30 iun. 2015, 07:48

Acuzaţi de uciderea lui Haj Saleh Moustafa, soţia victimei, Andreea Maria Pătraşcu şi Alfons Gabriel Arhire au fost arestaţi şi ar putea fi condamnaţi la ani grei de temniţă, pentru omor deosebit de grav.

Citeşte şi: PRIMA IPOTEZĂ în cazul sirianului ucis de soţie şi de amantul acesteia. Ce au aflat anchetatorii

Gabriel  Arhire era, se pare, un „vânător de zestre”, iar crima a comis-o pentru a o „elibera” pe iubita măritată şi pentru a pune mâna pe averea victimei, scrie spynews.
 
Conform sursei menţionate mai sus, Arhire „vâna” femeile cu situaţie materială bună şi profita de pe urma lor cât putea de mult. În ultimii zece ani, el a avut mai multe relaţii şi patru neveste.
 
Ultima „victimă” a lui Arhire a fost Nicoleta-Cristina, din Bucureşti, care are şi un copil cu asasinul. Din fericire, femeia a realizat la timp că Arhire are unele probleme comportamentale – fiind uneori extrem de violent – şi a divorţat, în urmă cu un an.
 
Înainte de Nicoleta, Arhire a fost însurat cu Andreea-Mihaela, care, la rândul ei, i-a oferit un copil, în 2011. O altă femeie care a ajuns la starea civilă cu asasinul a fost Alina-Mariana, însă nici mariajul cu aceasta nu a ţinut mult, aşa că în 2009 s-a rupt lanţul de iubire, la judecătorie.
 
Anterior acestei căsnicii, Gabriel Arhire a tocat banii unei alte neveste: Emma-Gabriela. Interesant, alături de aceasta, Arhire a fost acuzat în 2005 de loviri şi alte violenţe, însă soţii bătăuşi nu au fost condamnaţi, întrucât victima şi-a retras plângerea, în faţa judecătorilor.