Gabriel Cotabiţă îşi revine cu fiecare zi care trece. Iată noile activităţi pe care le are

Nimeni nu îi mai dădea nicio şansă la viaţă, dar iată că soarta a vrut ca Gabriel Cotabiţă să îşi revină miraculos din comă şi să reînceapă o viaţă normală.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 10:50
Gabriel Cotabiţă îşi revine cu fiecare zi care trece. Iată noile activităţi pe care le are

Gabriel Cotabiţă şi-a revenit într-un timp record după perioada de comă şi, pentru că îşi doreşte să revină cât mai curând pe scenă, artistul urmează cu sfinţenie sfaturile medicilor privind tratamentul şi regimul alimentar, însă nu stă închis în casă, mai în nicio zi.

El merge destul de des la cumpărături, mereu însoţit însă de cineva din familie, şi îşi face timp şi pentru prieteni. Mai mult, solistul a început deja munca de studio, chiar cântă şi scrie piese.

De asemenea, cea mai mare pasiune a sa de când s-a întors acasă, se pare că sunt integramele. Surse din anturajul lui Gabriel Cotabiţă susţin că artistul a devenit „stăpânul integramelor”, şi asta pentru că a dezlegat zeci de careuri de cuvinte încrucişate, şi chiar nu mai găseşte la tarabe ceva care să nu-i fi trecut prin mână. Noua sa pasiune, vine în contextul în care artistul şi-a uitat parolele de la conturile de socializare, informează Libertatea.ro.

„Gabi e foarte bine. Lucrează, se relaxează, face integrame, se întâlneşte cu prietenii, face şi primeşte vizite, iese la restaurant, vede multe filme, cântă”, a mărturisit în exclusivitate pentru sursa citată unul dintre cei mai buni prieteni de-ai artistului.

Citeşte şi  Gabriel Cotabiţă, de NERECUNOSCUT. A ieşit la plimbare cu una dintre fiicele sale VIDEO