Gabriel Tamaş, dat afară de la CFR Cluj, după scandalul dintr-un club de manele

Fundaşul Gabriel Tamaş nu a rezistat decât o săptămână la CFR Cluj. Fostului internaţional i-a fost reziliat contractul după un scandal în care a fost implicat într-un club de manele din Cluj-Napoca, împreună cu colegul său Florin Costea.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 08:35
Gabriel Tamaş, dat afară de la CFR Cluj, după scandalul dintr-un club de manele

CFR Cluj a reziliat unilateral contractul fundaşului Gabriel Tamaş, care semnase în urmă cu doar o săptămână şi nu apucase să joace niciun meci, Liga I fiind în pauză datorită meciurilor echipei naţionale.

Dacă nu a apucat să joace în vreo partidă, Tamaş nu a ratat ocazia de a testa cluburile din oraş, prilej cu care şi-a respectat „blazonul” de scandalagiu, ceea ce a şi dus la rezilierea contractului său, cu toate că iniţial preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, afirmase că i se va da lui Tamaş şansa să demonstreze că scandalul a fost un accident.

Florin Costea a fost şi el sancţionat de CFR Cluj, însă a scăpat mai uşor: el a fost amendat şi exclus din lotul pentru următoarea partidă.

Gabriel Tamaş a fost implicat într-un scandal într-un club de manele din Cluj, unde a dat cu picioarele în masă şi şi-a dat jos pantalonii în faţa personalului. Împreună cu el era şi Florin Costea, care şi-a dat jos chiloţii în faţa chelneriţei pentru că nu a fost lăsat în club în trening.

Tamaş nu e la prima abatere, el fiind recunoscut pentru reacţiile sale violente şi chiar este cercetat într-un dosar de distrugere.

„Acest băiat greu îşi va mai găsi un loc de muncă în România. Este un fotbalist valoros, care la un moment dat ţi-a făcut treaba şi la echipele de club, şi la naţională. Dar anturajul îl strică şi dacă ajungi să deviezi de la normalitate e greu să-ţi mai revii. La el se pare că este o boală”, a declarat, la România TV, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.