Gabriela Cristea a ajuns la spital. Vedeta e la perfuzii: „Corpul cedează”

Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mâna medicilor. Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa – Capriciile Iubirii” a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la spital

03 mai 2022, 17:19
Gabriela Cristea a ajuns la spital. Vedeta e la perfuzii: „Corpul cedează”
Gabriela Cristea a ajuns la spital

Gabriela Cristea trece prin momente delicate, asta deoarece prezentatoarea de la ”Mireasa – Capriciile Iubirii”, a publicat o imagine de la spital. Vedeta se află la perfuzii în aceste momente.

Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mâna medicilor. Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa – Capriciile Iubirii” a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la spital, în care se vede faptul că a avut nevoie de perfuzii pentru a-și revenit. Nu a oferit prea multe detalii despre starea sa, însă a precizat că atunci când te lași pe ultimul loc, „corpul cedează”.

Gabriela Cristea a clacat pe rețelele de socializare: „Am înjurat de toți sfinții. Am treabă ca la balamuc”
Vedeta a precizat că trebuie să fie mai atentă la stilul său de viață și va avea mai multă grijă de sănătatea sa.

”Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare.

Gabriela Cristea, la spital în ziua de Paște
Vedeta de la Antena Star nu s-a ferit niciodată să vorbească pentru problemele din familia sa. În urmă cu doar câteva zile, prezentatoarea TV a mers la spital cu fiica sa Iris, care nu s-a simțit prea bine. Micuța ar fi făcut o indigestie, însă și febră, așa că vedeta a decis să meargă la spital. Alături de partenerul său, Tavi Clonda, au mers la unitatea medicală, unde fetița a primit tratamentul necesar.

Gabriela Cristea a susținut atunci că nu sunt niște părinți prea protectori, iar din această cauză ajuns de fiecare dată la spital cu una dintre fetițe în perioada sărbătorilor. Din cauza indigestiei, Iris a avut de respectat un regim alimentar.

Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital, de Paşte: „De data asta s-a întâmplat”

”Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.