Gabriela Cristea, atacată de fani după revenirea la Capriciile iubirii: „Urât din partea ta”

Gabriela Cristea, atacată de fani după revenirea la Capriciile iubirii. Vedeta anunţa extrem de fericită că s-a întors pe platourile de filmare, asta după ce a revenit dintr-o vacanţă binemeritată, în care a fost alături de familie.

31 aug. 2022, 15:13
Gabriela Cristea, atacată de fani după revenirea la Capriciile iubirii: „Urât din partea ta”
Gabriela Cristea, atacată de fani după revenirea la Capriciile iubirii

Gabriela Cristea, atacată de fani după revenirea la Capriciile iubirii. „Gata, m-am întors! Prima emisie după vacanță (răgușită, zăpăcită, 4 kg în plus, dar hotărâtă). Vă aștept de luni și până vineri în direct pe Antena Stars să trăim o iubire că în filme la Capriciile iubirii”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, atacată de fani după revenirea la Capriciile iubirii

Fanii nu au fost la fel de încântați, iar mulți dintre ei au criticat-o pentru felul în care a moderat show-ul TV. Unii dintre ei sunt deranjaţi de faptul că vorbeşte prea mult şi nu lasă concurenţii să povestească. “Gabriela, mai oprește-te din vorbit, lasă și pe alții. Toată emisiunea numai tu vorbești! Măcar schimbați denumirea emisiunii! Ni s-a cam luat să ne tot spui poveștile tale de viață și niște pilde de te doare capul, compuse de tine. Emisiunea are concurenți, pe ei vrem să îi auzim și să îi vedem”, a scris un internaut.

Gabriela Cristea a fost acuzată și pentru faptul că nu i-ar fi băgat în seamă în timpul emisiunii pe Giovana și Sese, câștigătorii emisiunii Mireasa și le-a adresat doar câteva întrebări. „Te-ai întors degeaba! Nici nu i-ai băgat în seama pe Giovana și Sese! Urat din partea ta! Că doar au fost și ei câștigătorii! Dar nimic, niște întrebări generale! Câteodată mă întreb ce este în capul tău, al vostru, cei care îți suflă în cască!”, a mai spus un fan al emisiunii.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, umilită în mediul online din cauza fotografiilor pe care le postează: „Direct în Photoshop ai căzut”

Gabriela Cristea a vorbit despre banii câştigaţi la TV

Gabriela Cristea a vorbit despre banii câştigaţi la TV. Are o familie frumoasă, însă nici pe plan financiar nu o duce deloc rău. Vedeta de la Antena Stars susține că o duce bine cu banii și poate oricând să-și permită anumite „excentrități”. Gabriela Cristea a mărturisit că e împlinită financiar, însă nu se poate considera o persoană extrem de bogată.

În urmă cu 4 ani, Gabriela Cristea recunoștea că încasa sume fabuloase din televiziune. La acea vreme, prezentatoarea lucra la Kanal D și avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. Nici după mutarea la Antena Stars, aceasta nu se plânge de bani.”Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici „excentricități” dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.