Gabriela Cristea se întoarce pe ecran, vezi când îşi recuperează locul în emisiune

Gabriela Cristea radiază de fericire de când a devenit mămică, iar bucuria venirii pe lume a fiicei ei i se reflectă în fiecare gest şi cuvânt. Cu toate astea, Gabrielei îi lipseşte locul de la cârma emisiunii pe care o prezenta până să nască, iar de curând, vedeta a dezvăluit şi când are de gând să se întoarcă.

RomaniaTV.net
17 nov. 2017, 12:26

Gabriela Cristea a născut, în 23 septembrie, o fetiţă perfect sănătoasă. Vedeta a devenit mămică, după patru ani de chin. La scurt timp după ce a născut, Gabriela Cristea a mărturisit că se gândeşte serios la momentul revenirii pe micile ecrane şi că încă nu ştie cum se va descurca, luând în considerare chiar faptul să-şi ia fiica la muncă împreună cu ea.

„In ianuarie, cred…nu sunt 100% sigura, dar in proportie de 90% in ianuarie. Probabil din ianuarie voi reveni pe micul ecran, dar nu ma mai intreba lucrurile astea, pentru ca ma apuca plansul. Sunt asa, jumate, jumate! Imi doresc sa ma intorc, evident, pentru ca vreau sa fiu o femeie activa si sa imi continui cariera, dar in acelasi timp imi este foarte greu sa ma gandesc la momentul in care sa o las singura acasa cu tati (n.r. fetita)”, a spus Gabriela Cristea pentru Cancan.