Gabriela Cristea, urmărită de dramele din perioada adolescenţei. Câte avorturi a avut prezentatoarea TV: „Aveam aproape 19 ani!”

Gabriela Cristea a avut un trecut amoros tumultuos până să ajungă să-l cunoască pe Tavi Clonda, alături de care are două fetiţe, Iris și Victoria, pe care și le-a dorit foarte mult. Vedeta a apelat însă, în trecut, la două întreruperi de sarcină, lucru dezvăluit chiarde tatăl acesteia.

20 iun. 2023, 16:22
Gabriela Cristea, urmărită de dramele din perioada adolescenţei. Câte avorturi a avut prezentatoarea TV: „Aveam aproape 19 ani!”
Gabriela Cristea, urmărită de dramele din perioada adolescenţei. Câte avorturi a avut prezentatoarea TV: "Aveam aproape 19 ani!"

Gabriela Cristea, urmărită de alegerile din perioada adolescenţei. Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a dezvăluit una dintre dramele din adolescență, mai precis un avort pe care l-a făcut la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și-a înșelat partenerul de viață. Vedeta a recunoscut tot: „A fost cea mai grea lună din viața mea”

„Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, declara în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea.

Citeşte şi: Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt îngropați în datorii! Falimentul ar putea fi la o aruncătură de băț

Tatăl vedetei, Eugen Cristea, susţine însă că aceasta nu a făcut o singură întrerupere de sarcină. „O să vă explic eu. Ea, după ce a făcut acea întrerupere de sarcină, a plecat la Constanța. Noi nu am știut. Atunci încă nu avea 18 ani, avea cam 16 ani și 7-8 luni. În momentul în care a venit de la mare după trei zile, nici nu ne-a băgat în seamă, a intrat la ea în cameră și şi-a făcut bagajele. Nici nu ne-a spus că vrea să plece, a venit băiatul și ne-a spus: „Vedeți că Gabi pleacă!”. În momentul în care a ieșit pe ușă, e foarte adevărat că i-am zis: „Băi, Gabi, îți bați joc de noi?”, am împins-o, dar n-am lovit-o, n-am înjurat-o, n-am jignit-o. N-a fost singura întrerupere de sarcină. Chiar părinții băiatului cu care era atunci ne-au spus: „Domne, eu vreau nepoți! Ea dacă face atâtea întreruperi de sarcină, eu nu o să mai am nepoți!”. Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta vă spun și eu. Pentru că eu dacă întârziam două zile și nu mai ajungeam acasă, nu știam nici de sarcina pe care a avut-o”, a declarat tatăl Gabrielei Cristea, conform wowbiz.ro.