Gabriela Firea aruncă BOMBA! Cine va fi următorul premier al României

Prezentă duminică seară în studioul România TV, Gabriela Firea a făcut un anunţ exploziv legat de alegerile parlamentare şi componenţa următorului guvern al României.

RomaniaTV.net
25 oct. 2020, 19:47
Gabriela Firea aruncă BOMBA! Cine va fi următorul premier al României

Primarul în funcţie al Bucureştiului a declarat în exclusivitate pentru România TV că are date certe că PSD va câştiga alegerile parlamentare şi va da următorul guvern, avansând şi numele care vor fi luate în calcul în interiorul partidului.

„Domnul Orban trebuie sa stie ca romanii nu il mai vor si ar trebui sa-si dea demisia pana in alegeri, dar nu o va face, pentru cum a gestionat pandemia. Dar dupa alegeri sigur nu va mai fi domnul Orban premier, pentru că, din sondajele pe care le facem si noi, PSD va castiga alegerile.

Apoi se va lua o decizie politica in Biroul Politic National si normal ar fi ca domnul presedinte al partidului, Marcel Ciolacu, să fie propus. Daca dansul va ramane la conducerea Camerei Deputatilor, atunci probabil domnul Grindeanu sau domnul Dâncu. Asta dacă vom face o propunere politica. Daca vom alege sa propunem un specialist, atunci ar putea fi un om pe care eu il apreciez foarte mult, domnul Socol.

Nu stiu de ce se insista cu propunerea, care se vrea salvatoare, a domnului Ciolos. Domnul Ciolos are niste relatii internationale pe care le foloseste doar in interes propriu. Ce sa aduca, austeritate? Spuneti nu austeritatii!”, a spus Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea: „Sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze şi parlamentarele”