Gabriela Firea, ATAC furibund la adresa prefectului Capitalei. „Atâta lipsă de responsabilitate rar mi-a fost dat să întâlnesc”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a reacţionat după ce Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a spus că nu ştia numărul de infectări cu COVID-19, în condiţiile în care Bucureştiul a a depăşit deja indicele de infectare cu coronavirus de 3 la 1.000 şi urmează să intre în scenariul roşu. "Atâta lipsă de responsabilitate și chiar de umanitate, rar mi-a fost dat să întâlnesc", a spus primarul general în funcţie al Capitalei.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 07:57
Gabriela Firea, ATAC furibund la adresa prefectului Capitalei. „Atâta lipsă de responsabilitate rar mi-a fost dat să întâlnesc”

„Prefectul PNL al Capitalei, din concediu, a anunţat aseară la un post de televiziune că «era la cumpărături» şi nu ştia numărul de infectări şi nici dacă Bucureştiul trebuie să treacă în scenariu rosu cu şcolile, adică toţi elevii să studieze on-line. Atâta lipsă de responsabilitate şi chiar de umanitate, rar mi-a fost dat să întâlnesc!”, a scris Gabriela Firea, într-un mesaj pe Facebook.

SCENARIU ROŞU în BUCUREŞTI. Ce înseamnă şi care sunt măsurile de restricţie care se vor aplica în Capitală

„Îl mai aud şi pe primarul ales care tot anunţă o «celule de criză». A aflat şi el că e pandemie, după ce în primele 3 luni a stat ascuns.  Nu a dus o pâine unui vârstnic sau un medicament unui suferind. 

Spitalele Capitalei sunt bine pregătite încă din martie, avem stocuri de materiale sanitare şi de protectie, capacitatea de testare a crescut considerabil, testăm medici, profesori, elevi, farmacişti, vânzători, curieri etc.
Fără «celulă de criză».
Fără declaraţii nesabuite.
Fără concedii.
Fără cumpărături.
Fără pauză”, a mai precizat Firea.

Prefectul PNL al Capitalei, din concediu, a anuntat aseara la un post de televiziune ca „era la cumparaturi” si nu stia…

Posted by Gabriela Firea on Monday, October 19, 2020

CTP, atac dur după ce rata incidenţei a ajuns peste 3 în Capitală: „Prefectul este dobitocul perfect”

„La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl mentine încă în functie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris CTP pe Facebook.

Anisie: ISMB propune închiderea şcolilor şi mutarea cursurilor în online pentru 14 zile. Măsura se aplică şi în învăţământul privat