Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Florin Cîţu. „A anunțat mereu o iluzorie revenire în V. Un V blegit. Purtaţi ochelari cu lentilă colorată? Vedeţi viaţa în roz?”

Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Florin Cîţu. Prim-vicepreşedintele PSD susţine că ministrul Finanţelor este cel "care ne-a îndatorat ţara, astfel încât vor plăti şi copiii nostri". Firea îl acuză pe Florin Cîţu că "a îngropat industria, a distrus HORECA, agricultura".

RomaniaTV.net
18 nov. 2020, 10:58
Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Florin Cîţu. „A anunțat mereu o iluzorie revenire în V. Un V blegit. Purtaţi ochelari cu lentilă colorată? Vedeţi viaţa în roz?”
Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Florin Cîţu. "A anunțat mereu o iluzorie revenire în V. Un V blegit. Purtaţi ochelari cu lentilă colorată? Vedeţi viaţa în roz?"

Fostul primar al Capitalei susţine că Florin Cîţu nu prezintă faptul că România a avut „a doua cea mai mare prăbușire anuală din întreaga Uniune”.

„Vă mai amintiti de Cîțu? Cel care ne-a îndatorat tara, astfel încât vor plăti şi copiii nostri. Acum nu face altceva, decât să continue seria minciunilor și a aberațiilor pe care le-a transmis public de mai bine de un an. În timp ce a îngropat industria, a distrus HORECA, agricultura, comerțul a anunțat mereu o iluzorie revenire în V a economiei.
În loc sa fie un V este un L, de la Ludovic Orban. Un V blegit”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea, după ce preşedintele a dat vina pe PSD pentru tragedia de la Neamţ: Este ruşinos

Gabriela Firea, atac virulent la adresa lui Florin Cîţu. „România a fost printre cel mai prost guvernate state din UE”

„Când ești în groapă, chiar dacă țopăi pe fundul ei, nu înseamna că ieși la liman.

Pandemia de COVID a lovit la fel întregul continent, același virus a subminat toate economiile statelor membre. Și, totuși, noi avem a doua cea mai mare contracție anuală (-6%), Italia la care ne uitam îngroziți în primăvară acum se află la -4,7%, Polonia la -2% , Ungaria la -4,7%, Slovacia la -2,2%, Bulgaria la – 5,2% și Cehia la -5,8%!

Cifrele care provin din statisticile Eurostat nu mint. Aceste cifre ne indică clar faptul că România a fost printre cel mai prost guvernate state din Uniunea Europeană în acest an”, a precizat prim-vicepreşedintele PSD.

Citeşte şi: Florin Cîţu: „Veşti foarte bune din economie!”. INS: Producţia industrială a SCĂZUT în primele nouă luni cu 12%

De asemenea, Gabriela Firea a amintit că România are „cea mai mare contracție anuală din regiune”, în condiţiile în care ţări mediteraneene şi din Europa de Est au „au recuperat aproape integral contracția economică din primăvară”.

„Dacă statele mediteraneene și cele central-europene au recuperat aproape integral contracția economică din primăvară, dacă polonezii, ungurii și cehii au recuperat la fel de mult la sfârșit de septembrie, noi, românii, am ieșit total din logica statelor est-europene și am ajuns să bifăm cea mai mare contracție anuală din regiune. Deocamdată, este a doua cea mai mare prăbușire anuală din întreaga Uniune”, a menţionat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, avertisment privind nivelul ridicat de poluare din Bucureşti. „S-a produs iar un abuz, o ilegalitate! Orban, nu mergi in vizită? Cu Nicusor de mână, plimbat de tine în lesă”

Gabriela Firea: „Dl Cîţu, cum e cu revenirea? Nu mai aveţi contact cu realitatea?”

„Numai grecii și croații ne mai pot concura în acest clasament al ruşinii.
Deci, Dl Cîtu, cum e cu revenirea? Purtaţi ochelari cu lentilă colorată? Vedeţi viaţa în roz? Nu mai aveţi contact cu realitatea?”, a conchis Firea.

Citeşte şi: Florin Cîţu anunţă revenire economiei României. În trimestrul 3 economia a crescut cu 5,6%