Gabriela Firea atacă Ministerul Sănătăţii: „Cifrele sunt manipulatoare”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat, sâmbătă seara, la România TV, un atac dur la reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi la guvernanţi. 

RomaniaTV.net
11 iul. 2020, 18:03
Gabriela Firea atacă Ministerul Sănătăţii: „Cifrele sunt manipulatoare”

„Pe mine nu m-a interesat aspectul politic în pandemie. Încă din luna martie ne-am pregătit, nu am spus că e o gripă ușoară. Au sosit la București încă 25 de ventilatoare mecanice mobile. Am fost surprinsă de declarația ministrul Sănătății care spunea că nu mai sunt nici ventilatoare, nici paturi libere.

Citeşte şi: Gabriela Firea, acuzaţii la adresa Ministerului Sănătăţii: Mai multă organizare, mai puţină manipulare!

Cifrele sunt manipulatoare dacă ne uităm la realitatea din teren. Ministerul Sănătății trebuie să-și adapteze necesarul medical. Statisticile care sunt transmise în fiecare zi sunt adevărate cu planul medical inițial, nu cu ceea ce se află acum în spitale. Nu știu de ce să dau aceste dezinformări.

Principala scăpare a Guvernului a fost că nu și-a luat ca partener cetățeanul român. Nu avem o problemă la spitalele de boli infecțioase. Ceea ce ne lipsește este organizarea pentru această etapă pe care trebuie s-o facă Ministerul Sănătății”, a spus Gabriela Firea.


loading...