Gabriela Firea cere demisia lui Nelu Tătaru. "Cât ne mai minţiţi, manipulaţi, prostiţi?"

Publicat: Vineri, 07 August 2020 22:01 // Actualizat: Vineri, 07 August 2020 22:01 // Sursa: romaniatv.net

Primarul general Gabriela Firea acuză Guvernul PNL de minciună şi de manipulare deoarece militarii sunt puşi "să acopere prostia şi afacerile din panidemie", după ce medicul militar Ionel Oprea a fost pus să coordoneze activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti. Din acest motiv, edilul Capitalei cere din nou demiterea sau demisia ministrului Nelu Tătaru.

"Militari puşi să acopere prostia şi afacerile din pandemie! Cât îi mai trataţi că pe nişte fiinţe inferioare pe români, “dragi” guvernanţi? Cât ne mai minţiţi, manipulaţi, prostiţi? Azi, o nouă dovadă a lipsei de respect faţă de oameni pe care o manifestă Guvernul PNL! A aflat o ţară întreagă despre haosul care domneşte, la 5 luni de la debutul pandemiei, în majoritarea DSP-urilor din ţară, în frunte cu Bucureşti!

După atâtea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzător cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare. Zile în şir se sună la DSP-uri şi nu răspunde nimeni! Pacienţii sunt transferaţi fără nicio noimă cu precădere la unele spitale, pentru că le sufocă, în timp ce altele sunt goale sau lejere", a scris, vineri, pe Facebook, Gabriela Firea.

Edilul Capitalei cere "demisia sau demiterea imediată a ministrului sănătăţii".

"Noul ministru al sănătăţii să facă urgent ordine în DSP-uri! Mai mult, circumstanţă agravantă, în loc să demită, măcar, directorul DSP Bucureşţi (fin ministrului Educaţiei - PNL), această doamna Nicolescu rămâne în continuare la cârma DSP Bucureşti, cu o singură dar gravă modificare! I s-a adus un coordonator militar!! Auziţi, militar! Un general!! Păi ce treaba are Armata cu Sănătatea? Nu mai suntem în stare de urgenţă! Nu mai suntem sub ordonanţe militare! Toată omenirea se relaxează inteligent, numai noi aducem comandă militară în Sănătate, pentru că Guvernul nu este în stare să demită politrucii şi incompetenţii din DSP şi Ministerul Sănătăţii", a mai afirmat Firea.

Gabriela Firea cere demisia ministrului Sănătăţii, după gafele din ultima perioadă: "Ar trebui să plece din funcţie sau să fie demis"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
demisie DSP Gabriela Firea nelu tataru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H