Gabriela Firea, despre alianţa dintre Victor Ponta şi Robert Negoiţă pentru locale. „Nu plâng după alianţa cu Ponta. Ei vor plânge”

Primarul general Gabriela Firea a comentat, marţi, schimbarea de atitudine a lui Victor Ponta şi lui Robert Negoiţă care au lansat o alianţă pentru alegerile locale. "Nu plâng după alianța cu Victor Ponta, în schimb, ei vor plânge", a afirmat președintele PSD București.

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 12:25
Gabriela Firea, despre alianţa dintre Victor Ponta şi Robert Negoiţă pentru locale. „Nu plâng după alianţa cu Ponta. Ei vor plânge”

„În afară de dezamăgire nu am alt cuvânt să descriu sentimentul pe care îl am. Ar fi fost o dovadă de respect pentru cetățeni să avem o alianță de centru-stânga. Cetățenii așteptau o astfel de alianță. Din păcate, ei au ales o cale greșită, alianța răului, alianța distrugerii, pentru că prin tot ce au făcut, fac și au zis și zic nu determină altceva decât un sprijin pentru candidatul PNL. Dacă asta înseamnă să fii om de stânga, de centru-stânga, atașat valorilor social-democrației să sprijini candidatul din partea PNL cred că este o mare eroare și viitorul politic la va demonstra acest lucru”, a spus Gabriela Firea, conform Digi24.

Gabriela Firea, mesaj pentru Victor Ponta: „Nu va mai primi nici simpatie, nici voturi, nici apreciere”

„Eu nu fug neapărat după coaliții, după înțelegeri, după alianțe cu anumiți politicieni. Îmi doresc foarte mult o alianță cu oamenii. E în firea lucrurilor să ne aliem cu oamenii. Nu plâng după alianța cu Victor Ponta, în schimb, ei vor plânge, că s-au îndepărtat de cei care i-ar fi fost la o adică alături în cazul unei eventuale candidaturi la prezidențiale pe care a anunțat-o”, a mai spus primarul general al Capitalei, conform sursei citate.

Băsescu, hotârât să candideze la Primăria Capitalei. Vrea confruntare cu Firea şi Ponta. „Niciunul nu cunoaşte Bucureştiul”

„Cred că din acest moment pactul cu cei care gândesc social-democrat în România s-a încheiat definitiv pentru domnul Ponta și acesta nu va mai primi nici simpatie, nici voturi, nici apreciere din partea celor pe care i-a trădat. Pentru că nu doar pe mine m-a abandonat, ci pe toți cei care ne-au votat”, a completat președintele PSD București.

Victor Ponta, acuzaţii la adresa europarlamentarului Mihai Tudose: „Mi-a furat mie mandatul. L-a furat şi a fugit”