Gabriela Firea, despre zvonul că Dana Budeanu ar fi candidat PSD la parlamentare. „E chiar de râs. Ce manipulare ieftină”

Gabriela Firea a catalogat drept "o manipulare ieftină" informaţia potrivit căreia Dana Budeanu ar candida pe listele PSD la alegerile parlamentare. Primarul general al Capitalei a menţionat că nu se pune problema susţinerii designerului pentru un astfel de post.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 18:08
Gabriela Firea, despre zvonul că Dana Budeanu ar fi candidat PSD la parlamentare. „E chiar de râs. Ce manipulare ieftină”

„E chiar de râs realmente. Vă dați seama cum aș fi putut eu să propun, în perioada alegerilor europarlamentare, pe vremea lui Dragnea, că atunci s-au desfășurat acele alegeri, să așeze pe lista PSD București, pe Dana Budeanu sau pe oricine altcineva. Relațiile tensionate dintre mine si domnul Dragnea, vă dați seama cum mă puteam duce să zic de Dana Budeanu să fie pe locurile eligibile.

Asta arată ce maninpulare ieftină a făcut acest ziar astăzi. E păcat, pentru că e un ziar de prestigiu și un brand practic național și să vii cu astfel de minciuni și să împroști în așa manieră în spațiul public.

Eu abia am timp să mă văd cu propria familie vă dați seama, familia mea spune că vin acasă ca la propriul hotel. E un sentiment bizar. Orice candidat, dacă e susţinut public de o personalitate din orice domeniu, e de bine. Eu sunt într-o situaţie nedreaptă…Dacă eu sunt susţinută de un actor, se spune despre el că i-am dat eu ceva la teatrele primăriei, dacă sunt susţinută de un medic, sigur i-am dat o sinecură la spitalele primăriei, dacă mă susţine un om de afaceri sigur are contracte la Primărie, dacă sunt susţinută de Dana Budeanu, sigur i-am promis un loc de parlamentar”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Legătura dintre Gabriela Firea şi Dana Budeanu

„Noi totul credem că se face cu schimb de bani, schimb de avantaje. Nu există nicio astfel de înţelegere. Vreau să vă spun ca să vedeţi cum sunt lucrurile în această viaţă. În momentul în care prinţesa Stephanie de Monaco, principesa, a venit la Bucureşti şi era normal să mă pregătesc puţin mai bine pentru acea întâlnire şi să am în vedere mai multe detalii, inclusiv exterioare, am rugat-o pe Dana Budeanu să-mi dea o ţinută adecvată pentru că ştiam că aceste imagini vor ajunge în presa internaţională şi aveam acea temere ca cititiorii să-şi facă o impresie proastă despre bucureşteni, despre români văzându-l pe primarul Bucureştiului într-o ţinută neadecvată. Şi Dana Budeanu mi-a spus că, după părerea ei, cel mai frumos ar fi să mă prezint la acea întâlnire în ia românească şi pantaloni negri. Acela a fost primul contact cu ea”, a explicat edilul Capitalei.

Surse politice, citate de Adevărul, au precizat că Gabriela Firea, preşedintele organizaţiei PSD Bucureşti, ar fi avut de gând să-i ofere Danei Budeanu un loc eligibil pe listele partidului la alegerile parlamentare din acest an. Tot într-un interviu acordat Antena 3, Dana Budeanu a declarat nu este PSD-istă, ci este „sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor”.

Dana Budeanu face praf medicii şi autorităţile din România. Ce spune de coronavirus: „Nu e „marele virus ucigaş”. Asta e o prosteală!”