Gabriela Firea, despre strada Fabrica de Glucoză: "Se vor corecta micile neajunsuri. Se caută chichiţe"

Publicat: Sâmbătă, 27 Iunie 2020 12:44 // Actualizat: Sâmbătă, 27 Iunie 2020 13:09 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Firea spune că ”se vor corecta rapid și micile neajunsuri” de pe Fabrica de Glucoză, arteră lărgită cu o investiție de 170 de milioane de lei, primarul general acuzând faptul că ”se caută chichițe, numai pentru a fi umbrită realizarea.”

Imaginile vorbesc de la sine”, spune Firea într-o postare pe Facebook. ”Important este că s-a fluidizat traficul în zona de Nord a Capitalei, că avem un bulevard nou, cu toate facilitățile : înlocuirea rețelei de termoficare, piste de biciclete, rampe de acces pentru riverani, iluminat public economic”, afirmă ea.

Bucuresti “before and after”. Strada Fabrica de Glucoza. Cum era si cum este acum, dupa largire si modernizare....

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

Gabriela Firea, veste bună pentru bucureşteni

Gabriela Firea a anunţat că începând de joi, 25 iunie, pe Şoseaua Fabrica de Glucoză din Capitală se circulă pe patru benzi. Lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză a fost primul proiect integrat de infrastructură din Bucureşti, pe lângă lărgirea carosabilului, fiind modernizate şi reconfigurate toate reţelele de utilităţi din zonă.

Gabriela Firea şi-a onorat promisiunea făcută bucureştenilor în ceea ce priveşte lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză. 

Citeşte şi Gabriela Firea, mesaj dur la patru ani de mandat: "Nu sunt bani de pensii şi alocaţii? Unde se duc împrumuturile acestui guvern?"

Astazi facem un pas important pentru rezolvarea problemei grave de trafic in zona de nord a Capitalei. Un obiectiv de investitie foarte asteptat de toti bucurestenii si de asemenea de cei care o traverseaza: finalizarea lucrarii care s-a numit pe scurt „largirea bulevardului fabrica de glucoza" de la 2 benzi la 4 benzi. S-a lucrat intens, mai ales in ultima perioada. S-a dat drumul circulatiei pe 4 benzi. Nu este doar o largire. Asadar, in afara de partea carosabila avem si piste pentru biciclisti de 1,5 m, alveola unde am platat si vom planta in continuare copaci.

Sunt convinsa ca se poate circula pe 4 benzi. Aici era foarte aglomerat. Se faceau si peste 40 de minute, chiar si 50 de minute doar 2 km. Acest lucru nu se va mai intampla, pentru ca am ajuns de la 2 benzi la 4 benzi.

Pe cealalta portiune, intre Barbu Vacarescu si Floreasca, se lucreaza in continuare", a spus Gabriela Firea. 

Proiectul de lărgire a Şoselei Fabrica de Glucoză a  fost modificat în timpul execuţiei, în funcţie de cerinţele locuitorilor din zonă. Fiecare bandă are 3,5 metri lăţime, iar trotuarele vor include şi o pistă pentru biciclişti cu o lăţime de 1,5 metri pentru fiecare sens. Proiectul a fost început pe timpul mandatului lui Sorin Oprescu și continuat de Firea.

Predarea amplasamentului către constructor a avut loc pe 3 august 2018, însă execuţia propriu-zisă a început în 29 octombrie 2018.

"Cele 15 luni prevăzute iniţial s-au încheiat în 29 ianuarie 2020. Întârzierile au fost cauzate de imposibilitatea închiderii totale a traficului, dar şi de lucrările neprevăzute apărute, cum ar fi reproiectarea zonei Intrarea Chefalului", a mai explicat Gabriela Firea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gabriela Firea primarul Capitalei strada fabrica de glucoza
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H