Gabriela Firea: Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar

Gabriela Firea a anunţat că se va bate în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar şi că nu va fi precum Nicuşor Dan care la fel cum a chiulit din Consiliul General, a chiulit şi în mandatul de parlamentar.

RomaniaTV.net
29 sept. 2020, 09:59
Gabriela Firea: Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar

Gabriela Firea nu va rămâne în Conssiliul General al PMB. „Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Dincotră ne vom implica mai mult”, a declarat Gabriela Firea marţi la sediul PSD.

Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar dori ca Gabriela Firea să candideze pentru o funcţie în Parlamentul României şi să rămână în linia întâi a PSD. Liderul social-democraţilor a adăugat că va avea o discuţie cu Gabriela Firea după ce încheie conferinţa de presă de luni la sediul partidului.


loading...