Gabriela Firea: Nici eu, nici PSD Bucureşti nu vom depune plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan

Gabriela Firea a anunţat că nu intenţionează să depună plângere penală împotriva preşedintelui USB, Nicuşor Dan, în legătură cu acţiunile acestuia de după alegerile locale.

07 iun. 2016, 19:52
Gabriela Firea: Nici eu, nici PSD Bucureşti nu vom depune plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan

Nici eu, nici PSD Bucureşti nu vom depune plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan. Viziunea noastră este de a găsi o formă de colaborare, nu să ne certăm„, potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii marţi.

Firea precizează că îşi va menţine poziţia chiar şi în cazul în care autorităţile nu se vor autosesiza în privinţa liderului USB.

„După cum am spus şi în campanie, eu vreau să colaborez cu domnul Nicuşor Dan, nu să mă lupt cu dânsul. Aşadar, dacă autorităţile nu se vor autosesiza cu privire la acţiunile produse de domnul Nicuşor Dan după încheierea campaniei, noi, cei de la PSD, nu vom depune plângeri penale împotriva sa”, a transmis Gabriela Firea.

Uniunea Salvaţi Bucureştiul cere renumărarea voturilor de la alegerile locale din 17 secţii din Sectorul 1. Liderul USB, Nicuşor Dan, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, că USB nu a avut delegaţi în 36 de secţii de vot din Sectorul 1, iar în acestea “PSD a câştigat cu 1.755 de voturi (medie 46 voturi / secţie în defavoarea noastră)”.

CITEŞTE ŞI: Clotilde Armand, ATAC la Firea: Ca membră în partidul condus de un condamnat penal, ştie ce înseamnă falsul electoral