Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la decesul acestuia cu Florentin Pandele: „E stăpânul inimii mele!”

Gabriela Firea a izbucnit în lacrimi de mai multe ori la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Prima dată când a rememorat momente din copilăria sa, povestind despre tatăl violent, a doua oară imediat după ce a prezentat inelul de logodnă oferit de primul soț, Răzvan Firea, decedat în 2010.

23 iun. 2021, 21:17
Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la decesul acestuia cu Florentin Pandele: „E stăpânul inimii mele!”

Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț. Fosta primăriţă a Capitalei a vorbit în lacrimi în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre primul ei soț, Răzvan Firea, de care a legat-o un mariaj de 17 ani până acesta a murit. Gabriela Firea a mai spus că actualul partener de viață, Florentin Pandele, este „stăpânul inimii mele”.

Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț

Gabriela Firea a fost căsătorită vreme de 17 ani cu Răzvan Firea, fost membru al comisiei de marketing a Federației Române de Atletism. Bărbatul era cu 17 ani mai în vârstă, iar în ianuarie 2010 a murit după probleme medicale. Gabriela Firea s-a recăsătorit, la opt luni de la decesul primului soț, cu Florentin Pandele, actualul primar al oraşului Voluntari. „Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid, la acel moment, al recăsătoriei, probabil și eu aș fi fost mai aspră. Nu eu am condus destinul meu către o astfel de evoluție. Răzvan are locul lui în inima mea în întreaga mea viață și el știe, de acolo de sus, asta și-i simt energia pozitivă în fiecare zi și simt că mă susține. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da niciodată jos de pe mână”, a dezvăluit Gabriela Firea.

Gabriela Firea, mărturisiri devastatoare. A fost părăsită la 16 ani pentru că era săracă. „Cea mai mare umilinţă. Te marchează asemenea gesturi.”

Florentin Pandele a fost prieten bun cu Răzvan Firea și a cerut-o de soție la trei săptămâni de la începutul relației. „Așa a fost să fie, așa ne-a fost scris, așa a vrut bunul Dumnezeu. M-a șocat când am realizat că mi se face curte, dar Florentin are acea calitate umană de a nu invada sufletul persoanei, dar totuși să lase o amintire de neșters. Așa ne-a fost destinul, să fim împreună, eu văduvă, el divorțat. Și fiindcă v-am arătat inelul de logodnă de la Răzvan, aici este verigheta de la Florentin, care va fi ultima, indiferent ce se va întâmpla”, a spus Gabriela Firea.