Gabriela Firea, reacţie dură după ce Nicuşor Dan a anunţat o iarnă grea: Să îşi dea demisia. Nu poate manageria un oraş ca Bucureştiul

Gabriela Firea, încă primarul în funcție a Capitalei, a reacționat după ce Nicușor Dan a anunțat că va urma o iarnă grea pentru bucurești. Aceasta a declarat faptul că primarul ales își poate da demisia după validare pentru că nu are capacitatea și energia personală de a manageria un oraș precum Bucureștiul.

RomaniaTV.net
22 oct. 2020, 07:17
Gabriela Firea, reacţie dură după ce Nicuşor Dan a anunţat o iarnă grea: Să îşi dea demisia. Nu poate manageria un oraş ca Bucureştiul

Actualul edil a precizat faptul că în timpul campaniei electorale, Nicușor Dan a declarat că în maxim o lună de la intrarea în Primăria va rezolva problema apei calde și a căldurii din București. 

Citește și: Nicuşor Dan: „Primarul Bucureştiului este încă Gabriela Firea. Dacă cineva are o problemă cu apa caldă, trebuie să o întrebe pe Firea”

„Dumnealui a spus, nu altcineva, că în maxim o lună de la intrarea în primărie rezolvă și problema apei calde și a căldurii. Bine, a zis că în prima zi, dar noi încercăm să fim rezonabili. Așteptăm toate aceste lucruri. De săptămâna viitoare, când probabil va depune jurământul, până la alegerile parlamentare, așteptăm rezolvarea acestor probleme spinoase, pentru că dumnealui a spus, nu l-a forțat nimeni. Dacă va veni săptămânal să spună că eu sunt primar general, atunci să-și dea demisia” , a declarat Firea la Antena3.

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicușor Dan în care îi sugerează demisia susținând că nu are capacitatea profesională și energeria personală pentru a manageria Capitala României.

”Mesajul meu pentru Nicușor Dan este ca luni, marți, să depună jurământul, atunci când instanța va hotărî, și apoi să-și dea demisia. Apoi să se organizeze din nou alegeri locale, pentru că este clar că nu are capacitatea profesională și energia personală pentru a manageria un oraș ca Bucureștiul”, a spus Gabriela Firea la Antena3.

Nicușor Dan: ”Azi primarul Bucureștiul este Gabriela Firea. Cine are o problemă cu apă caldă să o întrebe pe Firea”

Nicușor Dan a susținut o conferință de presă în care a menționat faptul că Gabriela Firea este încă primarul Capitalei, iar persoanele care au probleme cu apa caldă trebuie să o întrebe pe aceasta.

”În ultimele patru săptămâni, Primarul Bucureştiului a fost Gabriela Firea. Azi primarul Bucureştiului este Gabriela Firea şi săptămâna următoare primarul Bucureştiului este tot Gabriela Firea. Dacă cineva are o problemă cu apa caldă, trebuie să o întrebe pe Gabriela Firea. Este un primar care şi-a abandonat mandatul, şi-a abandonat obligaţiile legale” , a declarat Nicușor Dan.

”Este un primar care a abandonat în plină criză sanitară, a abandonat toate preocupările pe care le avea şi ălea puţine pe care le avea în ceea ce priveşte coronavirusul. Asta este o chestiune foarte gravă” ,