Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe: „Am suferit foarte mult. Rămân cu această tristeţe”

Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe. Cele două foste colege la Antena 1 au fost bune prietene preţ de mai bine de un deceniu, dar relaţia s-a răcit toamna trecută, cu puţin înainte de începerea campaniei electorale.

24 iun. 2021, 10:53
Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe: „Am suferit foarte mult. Rămân cu această tristeţe”
Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe

Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe. Fostul primar al Capitalei a aflat că şeful campaniei electorale a principalului său contracandidat, Nicuşor Dan, este chiar Răzvan Săndulescu, nimeni altul decât soţul celei mai bune prietene, Simona Gherghe.

Vestea nu i-a picat deloc bine, mai ales că Firea a considerat-o pe Simona Gherghe ca o soră. Din acel moment, soţia lui Florentin Pandele nu a ezitat să-l atace pe Răzvan Săndulescu, fosta ‘‘mână dreaptă‘‘ a lui Nicușor Dan, actualul primar general.

Citeşte şi: Gabriela Firea poartă inelul de logodnă de la primul soț. S-a recăsătorit la opt luni de la decesul acestuia cu Florentin Pandele: „E stăpânul inimii mele!”

Gabriela Firea rupe tăcerea despre Simona Gherghe

Gabriela Firea

a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns mai multor întrebări, printre care şi cea legată de relaţia pe care o are acum cu Simona Gherghe.

Aţi rupt prietenia cu Simona Gherghe din cauza politicii?„, a întrebat-o Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii.

Viaţa ne-a adus în această situaţie. Eu ţin la Simona în continuare, nu pot să şterg cu buretele anii petrecuţi împreună în trustul Intact. Faptul că am avut o afinitate, una pentru cealaltă, încă de la început, de la venirea Simonei de la Iaşi la Bucureşti. Întotdeauna mi-a plăcut de ea şi am sprijinit-o, vizibil şi invizibil. Am avut şi acele două proiecte muzicale, două cd-uri lansate împreună.

Vă daţi seama că am suferit atunci, eu eram în discuţii cu Răzvan Săndulescu, soţul ei, pentru o colaborare în vederea campaniei electorale şi, din motive care mie îmi scapă, a decis să meargă, să lanseze campania de marketing politic pentru contracandidatul meu. Nu vreau să intru mai mult în amănunte. Poate că aşa a fost să fie.

Sentimentele mele pentru Simona nu se vor modifica absolut niciodată. Rămân, într-adevăr, cu această tristeţe, că putea să fie altfel. Putea să fie, cu totul, altfel, dar aşa a fost viaţa. Viaţa ne aduce şi multe surprize, unele neplăcute.

M-am emoţionat pentru că am iubit-o foarte mult pe Simona, şi încă o iubesc în continuare, şi-mi pare rău că din cauza acestui incident, nu ne mai putem manifesta această prietenie, pentru că, vă daţi seama, noi participam una la evenimentele celeilalte, formam aşa o familie.

Simona a fost la nunta mea, a fost domnişoară de onoare, la botezul lui David, al lui Zian. Şi eu am participat la evenimentele lor de familie şi mă simţeam un membru al familiei, şi ea, membru al familiei mele. Vă daţi seama, dată fiind această situaţie, din păcate, relaţia cunoaşte o transformare, nu aş spune neapărat o răcire„, a declarat Gabriela Firea la Kanal D.

https://www.youtube.com/watch?v=GZeBjcJr7Io