Gabriela Firea: „Voi depune o plângere împotriva celor care îi fac campanie lui Nicuşor Dan”

Primarul General al Capitalei a declarat la Antena3 faptul că va depune o plângere împotriva persoanelor din spatele campaniei lui Nicuşor Dan. Gabriela Firea îi acuză pe aceştia de calomnie.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 16:47
Gabriela Firea: „Voi depune o plângere împotriva celor care îi fac campanie lui Nicuşor Dan”

„Mi-ar fi plăcut să particip la o companie electorală în care să discutăm despre ce am făcut şi ce vrem să facem. Se vorbeşte foarte puţin despre oameni. În campanie nu s-a făcut altceva decât să fiu atacată şi eu să ies să mă apar” , a precizat Firea.

Citeşte şi: Firea a anunţat deschiderea circulaţiei pe Podul Ciurel. Cine a încercat să saboteze construcţia: „Un coleg şi prieten cu Nicuşor Dan”

„Eu mâine voi depune o plângere împotriva companiei care face campanie electorală pentru Nicuşor dan. Au contract cu PNL, deci plângerea va fi pentru PNL naţional, PNL Bucureşti şi această companie de marketing politic pentru că ieri au scos public un desen cu o caracatiţă, pe braţele căreia erau mai multe nume şi mai multe poze care nu au nicio legătură cu activitatea mea. Sunt foarte multe erori şi fac apel la staff-ul de campanie să retragă aceste minciuni. În mod evident şi le asumă şi domnul Nicuşor Dan, dar este creaţia staff-ului de campanie. Le fac plângere pentru calomnie, defăimare, atingerea reputaţiei şi imaginii publice a primarului general entru că ei ştiu că acele lucruri nu sunt adevărate”, a afirmat Gabriela Firea.

Gabriela Firea, despre podul Ciurel

„Astăzi am fost la Podul Ciurel, este o lucrare complexă. Practic a durat 14 ani de la începutul proiectului şi până la finalizare. Sunt mai multe proiecte de infrastrucutură blocate de asociaţia lui Nicuşor Dan. Miza lor este să blocheze Bucureştiul. Dacă ajunge primar General , cui va ţine partea? Bucureştenilor sau asociaţiei?” , susţine Gabriela Firea.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, show în faţa sediului PSD. „Firea e ultimul din locotenenţii lui Dragnea în funcţie. E Dragnea al Bucureştiului” VIDEO

Reacţia Primarului General după vizita lui Nicuşor Dan la sediul PSD

„Ce a făcut Nicuşor Dan este o copilărie. Este o acţiune de campanie infantilă şi cred că este o mare greşeală. Cred că este o dovadă a faptului că ne recunoaşte valoarea, calităţile. Eu nu vreau să fiu amică, colegă cu fraţii interlopilor” , a menţionat aceasta.

Gabriela Firea a declarat că acceptă invitaţia lui Nicuşor Dan de a participa la o dezbatere. Actualul primar general al Capitalei a ţinut să precizeze că va veni, însă nu ştie dacă şi candidatul dreptei va face acelaşi lucru.

„Eu voi participa, nu știu dacă va veni dumnealui, probabil va inventa că are COVID-19. Deci, eu voi participa. Nu ştiu dacă are covid, dar probabil va inventa că e pozitiv. (…) Nu cred că va veni la o dezbatere cu mine pentru că nu va avea ce argumente să aducă. Va inventa un test pozitiv sau că a stat alături de o persoană pozitivă şi trebuie să se izoleze. Am aflat că a avut persoane pozitive în staff şi nu s-au izolat. Avem şi fotografii şi vor fi publicate la momentul potrivit, cu persoane care l-au însoţit în întâlniri publice”, a declarat Gabriela Firea, joi seară, la Antena 3.