Momente emoționante pentru Gabriela și Dani Oțil! Cei doi au devenit părinți în urmă cu puțin timp

Gabriela, soția lui Dani Oțil, a născut. A adus pe lume un băiat perfect sănătos, iar toată familia și fanii sunt în extaz.

11 sept. 2021, 13:02
Momente emoționante pentru Gabriela și Dani Oțil! Cei doi au devenit părinți în urmă cu puțin timp

Dani și Gabriela Oțil au devenit părinți pentru prima dată. Soția prezentatorului a simțit să-și împărtășească bucuria cu toți fanii săi de pe Instagram.

„M-am topit…”, a scris Gabriela Prisacariu Oțil în descrierea fotografiei.

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor, în urmă cu câteva zile, câte kilograme a luat în greutate, dar și ce dietă a ținut pentru a se menține totuși în formă.

Gabriela Prisăcariu a mâncat sănătos și a acumulat, până în momentul de față, 20 de kilograme. Vedeta a dezvăluit că nutriționistul i-a recomandat să mănânce tot ce-și dorește, dar singura problemă pe care blondina a întâmpinat-o a fost că nu a mai avut voie să facă sport. „Fericită și cu 20 de kilograme în plus”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul unor imagini postate pe Instagram.

„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, spunea Gabriela Prisăcariu în urmă cu puțin timp.

De ce nu au ales Dani și Gabriela nume pentru copil

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă „Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie „Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor! Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți!”, a spus Dani Oțil.

 

 


loading...