Gafa incredibilă a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a făcut publice mai multe parole și numere de telefon

Nicolae Ciucă a publicat mai multe imagini pe contul său de Facebook de la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Însă, într-una dintre fotografii apar mai multe date de acces ale unor conturi plus numere de telefon ale angajaților.

24 mart. 2021, 09:55
Gafa incredibilă a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a făcut publice mai multe parole și numere de telefon

Gafa incredibilă a ministrului Apărării. În imaginile postate pe contul său de Facebook apar mai multe date de acces ale unor conturi și videoconferințe plus numere de telefon folosite de angajații ai unui call center MApN din Sibiu.

Ulterior, fotografia a fost ștearsă ulterior. Imaginile au fost sesizate de jurnalista RISE Project Ana Poenariu, pe Facebook. Datele care apăreau în fotografia publicată de Nicolae Ciucă nu erau blurate sau anonimizate.

Citește și: Vlad Voiculescu aruncă bomba: Liberalii au măsluit cifrele pandemiei, înainte de alegeri. ”Le-am descoperit cu surprindere!”

Gafa incredibilă a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a făcut publice mai multe parole și numere de telefon

Ministerul Apărării Naționale a transmis că fotografiile au fost realizate în Call Center-ul MApN și imediat ce a fost semnalată situația au fost înlăturate de echipa de comunicare care administrează pagina oficială a ministrului, potrivit Digi24.ro. „Vă informăm că nu au existat accesări sau intenții de accesare. Parolele au fost schimbate imediat”, a mai transmis MApN.

”Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României.
Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă”, scrie Ciucă pe Facebook alături de mai multe fotografii.

Citește și: Fotoreportaj! Imagini dezolante din aeroportul Otopeni! Toate magazinele închise şi terminalele pustii! La singurele zboruri ale zilei românii se înghesuie ca în vremurile bune!