GAFĂ uluitoare a lui Paris Hilton

Paris Hilton a pozat mereu într-o mare susţinătoare a comunităţii gay, însă o înregistrare audio făcută publică în ultimele zile arată exact contrariul. Scoase din context sau nu, afirmaţiile starletei o pun într-o lumină complet nefavorabilă şi nici măcar scuzele prezentate ulterior nu pot şterge cu buretele cuvintele dure pe care le-a folosit.

RomaniaTV.net
21 sept. 2012, 09:39
GAFĂ uluitoare a lui Paris Hilton

Aflată într-un taxi cu un prieten, un model despre care toată lumea ştie că este homosexual, Paris Hilton discuta cu acesta despre o aplicaţie pentru telefon prin care membrii comunităţii gay pot afla dacă în aceeaşi locaţie cu ei se află şi alte persoane cu aceeaşi orientare sexuală. Conversaţia a fost înregistrată de şoferul de taxi şi vândută presei de scandal.

„Dacă mă loghez pe Grindr, altcineva care are aplicaţia se poate afla în aceeaşi clădire, iar aplicaţia îţi spune unde sunt. Atunci poţi să-l întrebi direct «Vrei să facem sex?» şi el poate fi, să zicem, la etajul şase”, se aude o voce masculină.

Replica lui Paris Hilton este uluitoare: „Ewww! Bărbaţii gay sunt cei mai ahtiaţi după sex bărbaţi din lume. Sunt dezgustători! Prietene, probabil cei mai mulţi dintre ei au SIDA… Dacă aş fi un bărbat gay, aş fi foarte speriat. Parcă eşti condamnat să mori de SIDA„.

Afirmaţiile cântăreţei au stârnit critici aprige, iar publicistul acesteia a publicat o poziţie oficială în care explică faptul că totul a fost greşit interpretat şi că afirmaţiile lui Paris erau de fapt o exprimare a îngrijorării privind pericolele pe care le implică sexul neprotejat şi nicidecum idei homofobe.

„Paris Hilton este o mare susţinătoare a comunităţii gay şi nu ar face niciodată comentarii negative privind orientarea sexuală a cuiva”, se arată în comunicat.

Paris însăşi a trimis scuzele sale unei organizaţii care luptă pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor: „Îmi pare foarte rău şi sunt foarte tristă pentru că am cauzat suferinţă prietenilor şi fanilor mei care sunt homosexuali şi familiilor lor”.