Gata cu prietenia. Smiley şi Alex Velea s-au certat de la afaceri. Ruby povesteşte tot

În ultima vreme, "frăţia" dintre Smiley şi Alex Velea pare să se fi diluat. Prieteni buni pe scenă şi în afara ei, cei doi par să se fi certat tocmai de la afaceri, după ce Alex Velea s-a retras din Hahaha Production şi şi-a deschis propria casă de producţie, Golden Boy Society.

RomaniaTV.net
05 oct. 2014, 10:50
Gata cu prietenia. Smiley şi Alex Velea s-au certat de la afaceri. Ruby povesteşte tot

Deşi nimeni nu confirmă, se pare că prietenia dintre Smiley şi Alex Velea a ţinut până când a venit vorba de bani. Cei doi colaborau în cadrul Hahaha Production, dar după ce Velea a decis să înfiinţeze propriul label lucrurile nu au mai mers atât de bine între cei doi.

Ruby, artistă care colaborează atât cu Smiley, cât şi cu Velea şi le este bună prietenă spune însă că nu se pune problema unei răciri a relaţiei dintre cei doi artişti, chiar dacă o parte dintre artiştii „produşi” de Hahaha l-au urat pe iubitul Antoniei la Golden Boy Society.

„Ha Ha Ha Production şi Golden Boy Society sunt la fel, două frăţii. Din Ha Ha Ha s-a născut Golden Boy, care încearcă să aducă mai mulţi artişti. Nu se poate vorbi de o răceală între Alex Velea şi Smiley, deşi acum sunt două label-uri. Chiar sunt convinsă că nu s-a întâmplat asta, din moment ce studiourile Golden Boy vor fi în aceeaşi uzină”, a mai explicat Ruby pentru ziarulring.ro.