Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani. Cei doi au avut parte de o petrecere pe cinste cu lăutari

Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani. Afaceristul a organizat o petrecere pe cinste pentru cei doi copii pe care îi are cu Mihaela. Întreaga familie a petrecut alături de nume cunoscute din showbiz şi manelişti aleşi pe sprânceană.

18 iun. 2021, 23:51
Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani. Cei doi au avut parte de o petrecere pe cinste cu lăutari
Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani

Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani. Cristi și fosta sa soție, Mihaela, au organizat o petrecere de fițe pentru gemenii lor care au împlinit vârsta de 18 ani! Maneliști cunoscuți care au întreținut atmosfera.

Citeşte şi: Iulia Albu, dezvăluiri în premieră despre relaţia cu Cristi Borcea: „Într-adevăr, a existat ceva acolo. Au fost nişte lucruri care în mod cert s-au întâmplat”

Angelo și Melissa și-au sărbătorit majoratul alături de nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Nici Valentina Pelinel nu a lipsit de la petrecere.

Pe lângă delicatesele cu care s-au delectat invitații de onoare de la majoratul gemenilor, momentul serii a fost cel în care și-au făcut apariția Vali Vijelie și Tzancă Uraganu. Cei doi maneliști au întreținut atmosfera. Cele două torturi ale lui Angelo și Melissei au arătat de-a dreptul spectaculos și cu siguranță au fost mai mult decât gustoase, scrie Spynews.ro.

Pe lângă artiștii prezenți la majorat gemenilor, Cristi Borcea a întreținut și el atmosfera, în stilul caracteristic. Se pare că Mihaela și Cristi au făcut totul pentru ca Melissa și Angelo să aibă parte de cel mai frumos și cu fast majorat.

Gemenii lui Cristi Borcea au împlinit 18 ani

Fiul Valentinei Pelinel, rezultatul unei nașteri dificile

Milan Cristian s-a născut în 2016, într-un spital din Capitală, iar la naștere cântărea peste 3 kilograme și măsura 52 de centimetri. Valentina Pelinel a făcut mărturisirea cutremurătoare că și-a numit fiul după fratele ei care s-a stins din viață pe când era doar un copil. Pelinel  a fost nevoită să-l nască pe Milan Cristina prin cezariană, deși ințial plănuise o naștere naturală.

La data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel a dat naștere unor fetițe gemene, pe care le-a numit Indira și Rania.

Cristi Borcea a declarat recent că și-ar dori și al patrulea copil cu Valentina Pelinel.„Valentina mai vrea unul! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”, a afirmat Borcea, conform Libertatea.


loading...
Partenerii noștri