Lovitură devastatoare pentru Cristi Borcea. Decizie dură luată de instanţă

Cristi Borcea are din nou probleme cu legea! Fostul acţionar majoritar al lui de la Dinamo a rămas fără permis pentru următoarele trei luni.

28 mai 2021, 18:03
Lovitură devastatoare pentru Cristi Borcea. Decizie dură luată de instanţă

Lovitură devastatoare pentru Cristi Borcea. Tribunalul București a hotărât că afaceristul nu va mai putea să își conducă mașinile timp de trei luni. Judecătorii au respins cererea de a contesta un proces verbal de anul trecut după ce Cristi Borcea chemase Poliția Rutieră la proces. Hotărârea este una definitivă, așa că fostul boss de la Dinamo trebuie să nu se mai urce la volan pentru 90 de zile.

Lovitură devastatoare pentru Cristi Borcea

Polițiștii l-au prins pe Cristi Borcea conducând cu o viteză de 103 km/h chiar în Capitală, astfel că acesta a primit o amendă de 1.305 lei și i s-a întocmit și proces verbal. Măsura de suspendare a permisului pentru 90 de zile nu i-a convenit deloc lui Cristi Borcea. Acesta a dat în judecată poliția și a cerut dovezi legate de buna funcționare a aparatului de radar care l-a surprins încălcând limita de viteză în București. Fostul șef de la Dinamo s-a plâns, de asemenea, judecătorilor, că filmarea cu el încălcând limita de viteză are mai puțin de 5 secunde și este realizată cu o cameră ce se află în mișcare. Cristi Borcea mai a susținut că ar putea să existe mai multe erori cu privire la înregistrarea vitezei reale a mașinii în care se afla, explicând că imaginea ar putea să fie opturată de alte mașini ce apar în filmare. Pentru a răspunde la aceste acuzații, polițiștii au oferit în instanță documentele tehnice ale aparatului radar ce l-a surprins având o viteză mult prea mare pentru București.

Cât de bogat este Cristi Borcea şi ce spune despre legalizarea poligamiei

Cristi Borcea a pierdut anul trecut procesul, iar acum câteva zile a pierdut și apelul. Decizia este una definitivă, dar fostul șef de la Dinamo își poate recupera permisul mai repede dacă nu poate să stea departe de mașinile sale de lux timp de 90 de zile. El poate da un examen pentru redobândirea permisului după 30 de zile.