Geoană: Ponta să îşi dea demisia dacă nu-şi poate îndeplini responsabilităţile din motive personale

Publicat: Duminică, 21 Iunie 2015 18:11 // Actualizat: Duminică, 21 Iunie 2015 18:11 // Sursa: romaniatv.net

Președintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a declarat că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze din funcție dacă nu își poate îndeplini atribuțiile de prim ministru din motive personale.

"Guvernarea României nu trebuie să fie un loc de muncă part-time pentru o persoană care are prea multe probleme personale pe cap și nu se poate ocupa de guvernarea țării (...) Românii au dreptul ca în fruntea Guvernului să fie o persoană preocupată de guvernare, nu de rezolvarea unor probleme de natură juridică sau personală. Victor Ponta se dovedește încă o dată nedemn de funcția pe care o deține. De mai bine de 10 zile, Primul — ministru al României nu și-a mai îndeplinit responsabilitățile față de cetățenii pe care ar trebui să-i reprezinte", a precizat Geoană, într-un comunicat de presă.

Victor Ponta îşi reia activitatea în 28 de zile. Gabriel Oprea va prelua atribuţiile de premier

Liderul PSRO a mai adăugat că guvernarea țării nu trebuie să depindă de o singură persoană și că Ponta ar trebui să nu se mai întoarcă la Palatul Victoria.

"Dacă, din motive personale nu poate să-și îndeplinească responsabilitățile asumate — pentru că toate motivele invocate până acum sunt personale — Victor Ponta trebuie să-și dea demisia imediat din funcția de prim-ministru. Guvernarea acestei țări nu trebuie să depindă de o singură persoană pentru că, din fericire, România este un stat democratic, nu unul autocratic. Acest adevărat Victor Stănculescu al politicii actuale nu poate și nu trebuie să mai revină la Palatul Victoria", a conchis Geoană.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Mircea Geoană victor ponta victor ponta demisie Victor Ponta operat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iun 21:12
...funcție dacă nu își poate îndeplini atribuțiile de prim ministru din motive personale. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
21 iun 18:28
Votează email 0 email
...nu își poate îndeplini atribuțiile de prim ministru din motive personale. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
21 iun 18:22
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H