George Burcea intervine după ce Andreea Bălan ar fi înjurat-o pe Viviana: „Oamenii răi sunt doar triști”

George Burcea a avut o primă reacție pe tema scandalului dintre Viviana Sposub, iubita lui, și Andreea Bălan.

05 ian. 2022, 22:54
George Burcea intervine după ce Andreea Bălan ar fi înjurat-o pe Viviana: „Oamenii răi sunt doar triști”

Deși au trecut doi ani de când Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio, între cei doi încă există un conflict care nu se mai termină. Cei doi artiști sunt nevoiți să țină legătura de dragul fetelor pe care le au împreună.

Scandalul despre care se vorbește în aceste zile în presă ar fi pornit de la faptul că Andreea Bălan nu vrea sub nicio formă ca fiicele ei să petreacă timp cu Viviana Sposub.

Se pare că ieri seară George Burcea ar fi reușit să ia legătura cu fiicele lui prin intermediul telefonului soacrei sale. În timpul discuției, cele mici ar fi cerut-o la telefon și pe Viviana. Ar fi schimbat câteva vorbe până să se prindă Andreea Bălan de ce se întâmpla. Nevrând ca fiicele ei să aibă vreo legătură cu concurenta de la „Bravo, ai stil”, artista a izbucnit.

Andreea Bălan ar fi avut o ieșire necontrolată și i-a adresat câteva injurii Vivianei Sposub. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, ar fi spus Andrea Bălan, după ce ar fi intervenit în discuția cu iubita fostului partener de viață. Ulterior, cântăreața ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns apelurilor tatălui celor două fetițe.

George Burcea a spus, în schimb, că el a respectat toate condițiile, iar Andreea Bălan tot nu îl lasă să petreacă timp cu micuțele sale.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut. Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu?”, a declarat George Burcea, în exclusivitate, pentru Click!

Reacția lui George Burcea în scandalul momentului!

Apoi, la scurtă vreme de la izbucnirea scandalului în presă, George Burcea a postat un mesaj pe Instagram, un citat care nu are cum să nu ne ducă cu gândul la ce s-a întâmplat. „Oamenii răi sunt doar niște oameni triști. Îi rănesc pe alții pentru că și pe ei îi doare. Fiecare persoană e frumoasă când se naște și toată urâțenia e pusă în ei de alți oameni răniți”, a scris Burcea pe Instagram.

Citește și Scandal monstru între Andreea Bălan şi George Burcea. Unul dintre motive este Viviana: „Marș, du-te  dracului”