BOMBĂ în showbiz! George Burcea şi Viviana Sposub, cel mai nou cuplu? Imaginea în care se sărută pătimaş, la Ferma

Noul sezon Ferma, de la Pro TV, va debuta pe micul ecran marţi, 8 septembrie. Imaginile din promo-ul show-ului au lăsat fără cuvinte pe fani, după ce George Burcea se sărută pătimaş cu Viviana Sposub. Rămâne de văzut dacă cei doi s-au îndrăgostit şi formează un cuplu.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 13:48

Emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu se lansează peste o zi, dar fanii deja sunt în alertă legat de cel mai nou cuplu din showbiz. Pe lista participanților din acest an se numără și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, dar şi Viviana Sposub, asistenta de la Vorbește Lumea.

Sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub ar putea fi unul ce prevestește o nouă relație. Însă, nu se știe dacă totul face parte dintr-o provocare, sau lucrurile vor lua o nouă întorsătură.

Primii patru concurenţi care au acceptat provocarea emisiunii „Fermieri versus oraşeni”, de la Pro TV

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului

Candva, in toiul pandemiei, am aflat ca vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o tara cu mult mai multe cazuri si probleme legate de Covid decat Romania, n-am fost foarte convinsa ca se va intampla.

Si, totusi, cu o mobilizare exemplara, Pro TV a reusit sa puna in miscare aceasta productie complicata, dar atat de urmarita de public. Iata-ma convinsa total, impresionata de tot ce s-a facut pentru protectia concurentilor si a echipei si… gata de reluat aventura asta grozava.

Am un chef nebun de munca, dupa atata pauza, simt energia fantastica a echipei si abia astept sa incepem filmarile. N-o sa mai inghetam, ca la ultima editie, dar o sa ne confruntam cu alte „delicii“, pentru ca la „Ferma“ viata e grea si plina de surprize, pentru toata lumea.

Iubesc amestecul de emoții si, impreuna cu Cristi Bozgan, o sa ne straduim sa-i ghidam pe concurenti prin propriile neputinte, pana o sa vada cate pot cu adevarat sa faca, dar sa si duca. Ne vedem in noua Ferma!, a declarat Mihaela Rădulescu.