George Burcea şi Viviana Sposub se căsătoresc? Fostul soţ al Andreei Bălan este hotărât. A spus clar şi răspicat „DA”

George Burcea şi Viviana Sposub formează cel mai nou cuplu din showbiz, aşa cum ROMÂNIA TV v-a arătat AICI, în exclusivitate, primele imagini cu cei doi în afara competiţiei Ferma, acolo unde s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 05:16
George Burcea şi Viviana Sposub se căsătoresc? Fostul soţ al Andreei Bălan este hotărât. A spus clar şi răspicat „DA”

Sunt şanse mari ca fostul soţ al Andreei Bălan şi noua sa iubită să îşi oficializeze relaţia. Într-o discuție la „Ferma: Orășeni versus săteni”, George Burea a fost întrebat dacă vrea să se căsătorească cu Viviana Sposub. 

George Piștereanu l-a întrebat pe George Burcea: „Îți pui pirostriile?”, făcând referire la nuntă. Răspunsul acestuia  a fost un DA hotărât. Glumele între ei au continuat, Piștereanu spunându-i că vrea să vină la nuntă alături de Anna Lesko.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

George Burcea şi-ar neglija fetiţele după ce a început o relaţie cu Viviana Sposub

Fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că atunci când se va întoarce acasă de la Ferma, prima dată va merge în vizită la fetițele sale, iar printre primele persoane pe care le va căuta va fi și Viviana Sposub. Se pare că George Burcea și-ar neglija fetițele, Ella și Clara, pentru că actorul ar fi mers acasă la ele după două săptămâni de la părăsirea competiției. Mai mult, Andreea Bălan ar fi extrem de deranjată că tatăl copiilor săi a ales să meargă cu mâna goală în vizită.

Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din Fermă să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată‘, a mărturisit o persoană din anturajul Andreei Bălan, potrivit Cancan.loading...