George Burcea şi Viviana Stosub, despărţire în lacrimi la Ferma

Ferma 27 octombrie 2020. George Burcea a ajuns de urgență la spital şi a fost eliminat de la Ferma.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 21:21

Ferma 27 octombrie 2020. De când s-a accidentat în timpul duelului cu Paul Diaconescu, George Burcea se confruntă cu dureri insuportabile de spate, iar în timpul testimonialului acesta a răbufnit, spunând că nu mai suportă durerea: „Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!” Astfel, decizia a fost de a solicita o ambulanță pentru a-l duce pe George la un consult mai amănunțit.

Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permite să își desfășoare activitățile obișnuite în Fermă și pentru că Viviana a fost eliminată, dar ar putea continua concursul, Mihaela Rădulescu i-a pus să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă. După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiînâlnit până acum în Ferma. 

Viviana Sposub, mesaj emoționant pentru George Burcea, după ce a pierdut duelul cu eliminare: „Simt să-ți zic că te iubesc!”

Multe lacrimi au curs atunci când Viviana și-a făcut bagajul pentru a pleca din Fermă, dar cel mai greu moment a fost atunci când a trebuit să-i lase un mesaj lui George Burcea, care încă se afla la spital. Printre lacrimi, ea i-a transmis: „Te aștept acasă! Vreau să lupți până la capăt, vreau din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase. Nu regret nimic! Simt să-ți zic că te iubesc! Sunt foarte fericită și mulțumesc mult!

Viviana Sposub, dezvăluiri despre relaţia cu George Burcea. Vedeta spune tot: „Acum este colegul meu de apartament”