George Copos, surprins la mare alături de proaspăta soţie. Cei doi s-au sărutat non-stop VIDEO

Mai bine de zece ani i-a luat milionarului George Copos sa aleaga intre sotie si cea de-a doua femeie din viata lui. Copos a divortat in mare secret si la fel de discret s-a si casatorit cu Elena, femeia cu 28 de ani mai tanara care, initial, i-a fost secretara. Cei doi au petrecut deja luna de miere la Mamaia, acolo unde au facut o demonstratie de iubire cum doar in filmele romantice se mai poate vedea. 

30 aug. 2018, 13:40
George Copos, surprins la mare alături de proaspăta soţie. Cei doi s-au sărutat non-stop VIDEO

Se spune că dragostea nu ține cont de vârstă, scrie cancan.ro. Nici chiar la 65 de ani, atât cât are George Copos, și mai bine de 10 ani, atât cât a dus o viață sentimentală dublă. Recent, însă, a ales-o pe Elena, cea care inițial i-a fost secretară. Milionarul a divorțat de soție și s-a căsătorit în mare secret cu Elena, cea care i-a dăruit în urmă cu câțiva ani și o fetiță.

Citeşte şi George Copos nu se mai ascunde. A ieşit să spargă bani cu amanta tinerică şi cu fetiţa lor la mall FOTO

Dacă anii trecuți petreceau prin cluburile de pe litoral și se iubeau pe ascuns prin parcări, de această dată au făcut-o oficial ca într-o lună de miere, alături de fetița lor. Fotoreporterii i-au zărit pe plaja milionarilor, extrem de relaxați. Copos, citind, proaspăta soție butonând telefonul. Geloasă parcă pe soarele care-i mângăia proaspătul soț, Elena s-a întrecut în dovezi de dragoste și romantism, sărutându-l pe Copos fără oprire.

Dupa relaxare, s-au distrat ca intr-o zi de sarbatoare. George si Elena au bifat una dintre petrecerile gazduite de cluburile cu pretentii din nordul statiunii Mamaia, acolo unde si licorile scumpe le-au tinut companie intr-o frapiera. Atat de bine s-au simtit incat parca voiau sa le impartaseasca si celorlalti petrecareti iubirea lor. S-au sarutat si au stat imbratisati in vazul tuturor.