George era șoferul microbuzului zdrobit de TIR pe Autostrada A1. S-a urcat la volan în locul unui coleg care primise altă sarcină. Anul viitor urma să facă nuntă

Sfârsit cumplit pentru șoferul microbuzului care a fost zdrobit de TIR marți pe Autostrada A1. George era în culmea fericirii alături de femeia cu care voia să rămână tot restul vieții. Anul viitor urma să facă nuntă. Alături de el, alți patru tineri au pierit în carnagiul de pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.

20 sept. 2023, 11:06

George avea 34 de ani. Marți dimineața venea de la Pitești la București, alături de alți patru bărbați. Aveau o lucrare în zona Băneasa, unde se construiește un simulator la o școală de zbor. La un moment dat, pe Autostrada A1, la km 17, în dreptul localității Ciorogârla, traficul rutier s-a aglomerat, iar microbuzul era în coloană în spatele unui TIR. Șoferul unui al TIR care venea din spate nu a văzut că vehiculele din fața lui au încetinut și a intrat în plin în coloană.

A lovit întâi un autoturism, pe care l-a aruncat pe banda de urgență a autostrăzii, apoi a intrat în plin în microbuzul condus de George. În urma impactului, microbuzul a fost pur și simplu strivit între două TIR-uri.

Citește și: Accidentul de pe A1, în care cinci muncitori au murit în microbuzul strivit între două TIR-uri, a fost filmat VIDEO

Familiile celor cinci bărbați morți în accidentul de pe A1 sunt distruse. George Iulian Badoi era un șofer cu multă experiență. Bărbatul era din Babana, județul Argeș. Anul viitor urma să se însoare. Împreună cu femeia pe care o iubea stabilise și data nunții, 13 iulie 2024.

Citește și: Cum s-a produs carambolul de pe A1. Unul dintre șoferi a spus că a fost orbit de soare. Cine sunt cei cinci oameni care au murit în microbuzul strivit între cele două TIR-uri

„Foarte cuminte, un băiat de nota 20. Ajuta pe oricine, la orice moment. Nu pot să zic nimic, sunt terminat, terminat… La anul avea nuntă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Gigel Enache, prietenul lui George, citat de redacția.ro.

 

Sfârșit tragic pentru George. S-a urcat la volan în locul unui coleg care primise altă sarcină de serviciu

„Nu pot să mă uit nici măcar la poze. Aseară m-a sunat domn’ director să nu mă duc, că am altă problemă aici”, a declarat cel care ar fi trebuit să fie șoferul microbuzului, în locul lui George.